Stii cum se zice, daca spui adevarul, greseala e pe jumatate iertata.Acum,el este foarte suparat,gelos,orgolios.
Trimite-i un mesaj sau suna-l. Explica-i,spune-i ca regreti si roaga-l sa-ti dea sansa de a-i arata asta! Spune-i ca oricine mai greseste,dar important e sa spunem adevarul si sa invatam din greseala,sa n-o mai repetam.
E nevoie de timp. Daca o sa-ti dea sansa de a-l 'recuceri', o sa-ti fie foarte greu,pentru ca va avea o alta atitudine si te va trata altfel,o perioada de timp.
Esti sigura ca vrei asta? Nu te condamn, stiu cum e.
Dar, gandeste-te inainte, de ce ai iesit la o cafea cu altul.Ce ti-a lipsit? Sunt niste intrebari aparent inutile, dar care o sa te ajute sa iei o decizie.
Numai bine si sper sa iasa asa cum iti doresti!
Bună!
Invită-l la o întalnire unde puteţi vorbi în linişte doar voi doi. Asumă-ţi greşeala şi repar-o!
O zi bună!
Tu de ce ai iesit cu un tip la cafea? daca iubi tau iesea cu o tipa la cafea bag mana in foc ca turbai mai rau ca un maidanez
Daca ai iesit cu altcineva inseamna ca ai avut un motiv. Poate nu trebuia sa ii spui.Cel mai bine e sa vorbesti cu el si sa ii spui ca iti pare rau si i-ai spus de intalnire, drept dovada ca iti pare rau. Daca vroiai sa il inseli nu ii spuneai.
Intrebare: Ai avut ceva de gabd cand ai iesit cu acel tip la cafea? Daca nu : te poti duce sa-i explici cum a fost treaba
Daca da: laso asa sau te poti duce la el si sa ii spui ca iti ceri iertare ca nu se mai intampla si sa iti mai dea o sansa.
Daca iti doresti sa fi iar cu fostul tau prieten dc ai mai iesit cu un alt tip? Hmm doamne trebuia sa te gandesti de 2 ori. Dar daca vrei sa te impaci vorbeste cu el cereti scuze si zi ca vrei sa fi cu el ca daca tea iubit mult si te iubeste iti mai da o sansa daca nu gaseste pe alt cineva.
Daca el tine la tine se intoarce singur dupa parerea mea. El ar trebui sa aiba cea mai mare incredere in tine mai ales ca i-ai spus ca ai iesit cu un tip la o cafea si nu a aflat de la alti lasa-l sa-ti duca lipsa daca vezi ca nu-ti duce lipsa nu-l cauta pentru ca nu ati avut motiv de cearta mai ales ca i-ai spus adevarul si nu i l-ai ascuns probabil ca el vreea de mult sa se desparta de tine si acum a fost cel mai bun moment. Daca te-am dat niste sfaturi urat imi cer scuze dar asa gandesc eu..Succes!
Daca el inca mai tine la tine ai sanse mari sa va inpacati, roaga-l sa iesiti face to face si sa vorbiti sincer si deschis ( acuma ia-l si tu mia asa sentimental)