Deliuto, nu fa prostia, indiferent cati ani ai, sa-i mai acorzi o sansa. Cand simti ca nu mai poti, ca iti e foarte, foarte dor de el si-l vrei cu disperare inapoi, aminteste-ti ce i-a spus asa zisei ''prietene'' si faptul ca s-a despartit de tine, pentru a se combina cu ea.
Toate astea analizeaza-le si trage o concluzie: merita sa-l accepti din nou in viata ta? Merita sa-i mai acorzi o sansa, tinand cont de faptul ca te-a ranit si si-a batut joc de sentimentele tale?
Presupun ca esti micuta, tinand cont ca nu poti lua o decizie de una singura, dar nu permite niciunui baiat sa te calce in picioare si sa te manevreze dupa bunul plac.
Sfatul meu e sa-ti ignori ''prietena'' si fostul iubit. Nu merita sa le acorzi atentie, ci sa fii indiferenta!
Esti prostuta...de ce l-ai mai vrea inapoi? mai sunt atat de multi baieti care sunt ok.
doamne cat ma bucur ca am 3 prieteni dar aia buni...sincer daca mi se intampla mie o chestie de asta nu stiu ce as fi facut, in orice caz nu se sfarsea bine...pentru ei
Eu cred ca Inainte de a lua o decizie gandeste-te Bine. Prietena ta daca ti-a furat Iubitu o mai poti numi asa? Pe langa asta la voi pare un fel de schimb aiurit si lipsit de logica.Mai Bine face-ti o Orgie si gata sunteti fericiti.Serios trezeste-te si uita-te Bine ca esti folosita. Iubirea Inseamna Devotament si Incredere pe cand aici vb de metehne si copilarii prostesti.
Pai da-o dracu de treaba de astea se intamplau la 11 ani cu biletele si tampeni, nu-i dau mai mult de 13 .
Eu as fi preferat sa dai un raspuns legat de intrebare dar na la ce sa ma astept de la tine
Chiar, nu ar trebui sa ai asteptari pentru ca nu iti ofer nici un raspuns daca ai fi asa ''entelegenta'' ti-ai deschide mintea si ai vedea ca nu merita.
Baga-te in seama cu el, stai mai mult cu el si vezi ce reactie are. Cand se iveste momentul, saruta-l. Daca te va respinge, sigur nu vrea sa mai aiba de-a face cu tine. Daca ii place, va termina el sarutul. Asa ca nu iti ramane decat sa incerci.
Cum poti sa vrei sa te impaci cu el dupa ce ti-a facut? :o Doamne fereste!
Nu fa greseala de a-i mai acorda o sansa deoarece clar nu merita iar cel care a calcat o data stramb o va mai face si oricum, nu are nici-o scuza pentru ceea ce ti-a facut.Lasa-l in pace, nu-l mai baga in seama si cu siguranta o sa gasesti altul mai bun sau o sa te gaseasca altul mai bun pe tine.