Oke nu te alarma probabil a fost o coincidenta sau poate ca era nervos si a pus msg ala pentru a se razbuna oarecum pe tine sfatul meu ar fi sa te duci sa vb cu el direct adica sa lamuriti ce este intre voi sa stii si tu ce faci si lasa draq cartea du-te la baieti )
Probabil ca nu vrei sa vorbesti fata in fata cu el asa ca incearca sa iei legatura cu el pe facebook sau pe mess si sa ii explici ce crezi tu...
Cu cat o sa treaca mai mult timp cu atat o sa fie mai greu pentru ca va instrainati...
Succes
Pai...
ar fi bine pentru tine sa te duci sa vorbesti cu el si sa rezolvati toata treaba asta
cred ca doar a vrut sa se razbune pe tine
cred ca totul de va rezolva
funda?
Stiu! S-a despartit de tine pentru ca el credea ca il injuri cand ii scriai pe mess, am auzit de tine, cica chinui rau gramatica.
Mda cele lalt au fost la mistoin fine eu am 13 ani nu15 eu vreau sa vb k el da nu am lui si nici nu am idee unde sta eu can eseam k el p afara vorbeam pe tuenti deci nici eu nu stiu chiar nu imi dau seama dc pue botu la niste pripase fara minte in fine sa se duka in rahat k ele k tot nu ma mai interseaza persoana lui app eu nu eram cea timida ci el eu am facut primul pas la orice: imbratisare sarut...
KatiMe27 întreabă: