| Dragomir_Floryn_1996 a întrebat:

Buna!

Vreau sa ma ajutati cu ceva.Deci eu sunt impreuna cu o fata timp de 3 saptamani, dar nu stiu daca ea chiar ma iubeste.

ajutorr, DAU FUNDA!

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

In 3 saptamani,te asigur ca NU te iubeste.
Si nici tu pe ea.
Simte probabil un entuziasm si o simpatie maxima,dar iubirea are nevoie de ani intregi,nu de luni sau saptamani.
Nu privi lucrurile superficial,poti fi dezamagit sau ranit in scurt timp!
Pentru ca un "te iubesc" spus devreme,poate sa-l sperie pe celalalt sau poate fi fals,oricum,in ambele cazuri implica o mare responsabilitate,iti depui intregul suflet in mainile celuilalt.
Inteleg ca problema ta e,de fapt,daca fata simte cu adevarat ceva pentru tine sau nu.
Si cel mai simplu ar fi s-o intrebi direct ce simte,iar daca raspunsul nu te multumeste, intristeaza-te adanc, in asa fel incat ea sa te vada.
Daca ii pasa de supararea ta, ii pasa si de tine.
Daca se mira doar si nu se repede sa te consoleze, nu-i pasa de nimic.
E un test simplu.

| Zenithf a răspuns:

Imi pare rau, dar nici noi nu stim, si nu avem de unde sa stim, daca te iubeste. straight face

| AdyAdeluş a răspuns:

Buna! Incearca sa te dai mai mult pe langa ea si sa o alinti si sa o mangai, sa o iei in brate. Vei realiza daca ii place si daca iti raspunde cu aceeasi moneda.Si daca sunteti impreuna ma gandesc si eu asa ca ii place de tine. Daca nu, nu prea cred ca erati un cuplu acum. E o perioada scurta sa iti dai seama clar dar incearca. Bafta multa! :*

| sofisis a răspuns:

3 saptamani e infim sa poti vorbi de iubire. Nu se pune problema.
Probabil te place foarte tare ...si asta trebuie sa vezi din comportamentul ei. Daca e afectuasa, daca vrea sa stea cu tine, daca iti impartaseste gandurile si problemele ei, daca se gandeste la tine...

| Dragomir_Floryn_1996 explică (pentru sofisis):

Din contra chiar nu*mi inpartaseste problemele si gandurile ei sad

| sofisis a răspuns (pentru Dragomir_Floryn_1996):

Inseamna ca undeva e o problema de comunicare. Probabil se va remedia in timp. Repet : 3 saptamani e foarte putin. Stiu ca in copilarie pare mult, dar pentru a te deschide cu adevarat si a iubi...e nevoie de mult timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te iubeste.

Funda!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In 3 saptamani nu poti iubi, poti doar sa cunosti si eventual sa indragesti. Ai rabdare, ce esti asa nerabdator? Mai ai timp.

| Hαppiηеss a răspuns:

Iubire in adevaratul sens al cuvantului nu este dupa doar 3 saptamani.
Probabil te place, iti vei da seama dupa cum se comporta dupa cum vorbeste cu tine, daca e afectoasa e clar ca simte ceva!

| Bazilu a răspuns:

Sincer ar trebui sa o intrebi sa vorbesti cu ea dar e riscul ca ei sa nu ii placa sa fi asa de direct... desi dupa o perioada asa de scurta e cam greu sa te si iubeasca doar daca a pus suflet foarte repede dar sper ca asa e si o sa iti mearga treaba toate cele bune si multa bafta!winking