Salut . si eu am acceasi problema. numai ca eu sunt baiat . Pur si simplu sufar prea mult pentru o fata, chiar daca am fost sau nu cu ea. Singuru` lucru cu care te-as putea ajuta ar fi ca sa nu te mai gandesti la el. stai mai mult cu prietenii vb ft mult ca sa nu ai timp sa te gandesti la el . Iesi in oras sa vezi si alti baieti. Si poate ai sa-l uiti. la mine merge ( ma rog cu fetele nu cu baietii ) sper ca ti-am fost de ajutor Succes
Hmm, pai asa fiind in nestire de cauza,
1. cat timp ati fost impreuna?
2. El te-a iubit?
3. De ce v-ati despartit?
4. El cum se simte?
Bună.
Normal că suferi la vârsta de 14 ani, în loc să-ți vezi de copilărie te-a preocupat băieții!
Pa, pa.
Poi 3 luni
Daca m-a iubit nu stiu dar cred ca nu m-a iubit m-a sunat si mi-a zis ca s-a terminat atat
Nustiu cred ca s-a plictisit
Poi nu stiu din cate am intele putin sufera si el dar ori ce ar fi cu el nu vreau sa mai fiu
Draga mea Legiuitoarea sa-ti zic cevaadragostea nu are vrs-ta si crezi ca eu as fi vrut sa se intample asa? Pur si simple ne; am placut
Bună din nou.
De acord, dragostea nu are vârstă dat tu nu ai experiență prin vârsta mică pe care o ai și nu ești pregătită pentru suferință și decepție în dragoste. Dragostea în sine, este un joc periculos în care dacă nu ești atent/ă te arzi rău de tot și arsura asta doare groaznic!
De acea ți-am sugerat să-ți vezi de copilărie, ea este trecătoare și profită de ea la maxim, bărbați sunt destui!
Pa, pa.
Multumesc Legiuitoarea asa este o sa las suferinta si o sa imi vad in continuare de scoala. si de copilarie pana' la urma el o sa regrete acum se umileste in fata mea sa ne impacam dar eu nu mai vreau O sa il uit si gata(chiar daca nu imi e usor) :.>>
AndrewTate7789 întreabă: