| Andreea_2633 a întrebat:

>Buna:` Vreau sa ma ajutati cu cevaa' m-am despartit de fostul meu pr si acum vreau sa il uit da nu reusesc aa si am doar 14 ani eu cred ca sufar cam mult pentru vrs-ta asta
Ajutati-ma
funda normal

Răspuns Câştigător
| EuAlaStrain a răspuns:

Salut big hug happy. si eu am acceasi problema. numai ca eu sunt baiat big grin. Pur si simplu sufar prea mult pentru o fata, chiar daca am fost sau nu cu ea. Singuru` lucru cu care te-as putea ajuta ar fi ca sa nu te mai gandesti la el. stai mai mult cu prietenii vb ft mult ca sa nu ai timp sa te gandesti la el big grin. Iesi in oras sa vezi si alti baieti. Si poate ai sa-l uiti. la mine merge ( ma rog cu fetele nu cu baietii big grin laughing ) sper ca ti-am fost de ajutor Succes

8 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Hmm, pai asa fiind in nestire de cauza,
1. cat timp ati fost impreuna?
2. El te-a iubit?
3. De ce v-ati despartit?
4. El cum se simte?

| leoaica_1036 a răspuns:

Concentreaza-te pe invatat sau ce-ti place si vei uita

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Normal că suferi la vârsta de 14 ani, în loc să-ți vezi de copilărie te-a preocupat băieții!
Pa, pa.

| Andreea_2633 explică:

Poi 3 luni
Daca m-a iubit nu stiu dar cred ca nu m-a iubit m-a sunat si mi-a zis ca s-a terminat atatsmug
Nustiu cred ca s-a plictisit
Poi nu stiu din cate am intele putin sufera si el dar ori ce ar fi cu el nu vreau sa mai fiu smug

| Andreea_2633 explică:

Draga mea Legiuitoarea sa-ti zic cevaasmugdragostea nu are vrs-ta si crezi ca eu as fi vrut sa se intample asa? Pur si simple ne; am placut smug

Răspuns utilizator avertizat
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună din nou.
De acord, dragostea nu are vârstă dat tu nu ai experiență prin vârsta mică pe care o ai și nu ești pregătită pentru suferință și decepție în dragoste. Dragostea în sine, este un joc periculos în care dacă nu ești atent/ă te arzi rău de tot și arsura asta doare groaznic!
De acea ți-am sugerat să-ți vezi de copilărie, ea este trecătoare și profită de ea la maxim, bărbați sunt destui!
Pa, pa.

| Andreea_2633 explică:

Multumesc Legiuitoarea asa este o sa las suferinta smug si o sa imi vad in continuare de scoala.smug si de copilarie pana' la urma el o sa regrete acum se umileste in fata mea sa ne impacam dar eu nu mai vreauhappy O sa il uit si gata(chiar daca nu imi e usor) :.>>