Eu prietenului meu i-am spus in multe feluri pana am ajuns sa ii spun cumva! Iubi, iubitu, puta,pui,motzok,bitu,dragoste,ub, ubu, viata mea sunt multe poate iti place vreo unu! Cel mai simplu e iubi iubitu si ubu!
Dulceata? sub nicio forma! prea naspa. pai depinde, poti sa aii spui iubi, pui, ubi, iubitu, ingeras ...etc
Singura solutie e sa-l intrebi pe el daca vrea sa-i spui in continuare dulceata,daca nu gandeste-te la caracterul lui si cam cu ce seamana,daca e mai bland spune-i pisy,daca e ceva de genu marrrrrrrrr spune-i pisy sexy si rau(dar nu mereu)spune-i cateodata asa,daca e putin tupeist spune-i,, tigrule``asa ai spun eu cateodata iubitului meu ca i se potriveste, vezi si tu ce i se potriveste iubitului tau si gasesti tu ceva!
Eu ii spun pisi, pisu, motanel sau scumpule.incearca-le si zi-ne rezultatele
Pai uite nu trebuie sa ii ceri cuiva sfatul cu apelative pentru iubitul tau trebuie doar sa le spui din inima doar atata...BAFTA.:X
E foarte frumos sa va apelati cu "pui", parca cand il spui el simte ca va cunoasteti de ft mult timp, dar si "iubi" merge chiar daca este folosit de multi.
Mi se pare ca dulceata ar trebui sa ii spuna baiatul fetei. plus ca mi se pare vulgar. imi aduce aminte de clasicele replici din filme si desene: ce faci dulceata? ce faci papusa? eu ii spuneam exului: sufletel, puiut mic, manca-l-ar mamica de ingeras( si el era un dracusor de fapt ), dragutule, scumpule. sau poate incerci ceva in engleza: hunny, sweetheart.