Daca fata iti place si tu crezi ca nu ai gresit fata de ea, atunci lupta pentru ea si recucereste-o! O fata trebuie mereu cucerita!
Ce jigodie ordinara nesimtita, prietenul meu drag inceteaza sa te lasi umilit de ea, faci de ras sexul frumos, las-o in pace pe javra si vezi-ti de viata ta, fa ceva bun pentru tine, progreseaza profesional lucreaza la incredereade sine, tu nu ai nevoie de ibuite labile psihic care sa te marcheze pe viata
Like! asa e man
Fmm.nu'ti permit eu sa zici asa ceva de ea
Fetele au niste sentimente ce sa spun azi te iubesc maine sunt cu altul, degeaba incerci sigur deja il iubeste pe altul, il iubeste pana il usuca de banii apoi iar urmatorul, daca esti bolovan sufera, cine tea pus sa crezi in fete?
O cunosc bine.nu e asa.cred in ea.e si vina mea intr'un fel.ms oricum
Oricine mai merita inca o sansa, daca nu o acorda inseamna ca nu tine deloc la tine!
Vezi, ce inseamna sa nu vorbesti ce trebuie? Ea a inteles din ce i-ai spus, ceeace a vrut ea si pentru interesul ei.
Un buchet mare de trandafiri rosii, si un ''Iarta-ma, sunt un prost'' e perfect
Frate daca chiar o placi pe acea fata lupta pentru ea, arata-i ca o iubesti, du-te la si spune-i ce simti, spune-i ca o iubesti din toata inima si daca chiar nu te iarta, las-o nu o mai baga in seama, iesi cu o alta fata si mai mult ca sigur se va gandi " Abia ce ne-am despartit si el este cu alta " se va intoarce imediat la tine dar tu va trebui sa o refuzi, se va intrista iar dup o luna va veti impca.
Dragostea invinge!
Du'te frate nu pot.is mort dupa ea..stie tot ne intelegeam perfect.ms
AndrewTate7789 întreabă: