| Bitchhhhhh a întrebat:

vreau sa ma ajutati deci nu am un ciclu regulat adică vine cam dupa o luna jumate uneori chiar doua si nu am dureri de loc dar nu asta este întrebarea mea întrebarea este de ce imi curge putin sânge sunt virgină dar ma mai masturbez uneori aceasta cauza influențează?

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Din cauza ca glandele tale endocrine NU fiunctioneaza corect, acestea NU produc la timp si in cantitatea normala si intr-un raport optim intre ele, hormonii feminini esentiali pentru buna desfasurare a ciclului menstrual, estrogenul si progesteronul. Din acest motiv cu toate ca ciclul menstrual devine mai lung, in uter NU se formeaza si NU se dezvolta un ENDOMETRU normal ci se formeaza doar unul subtire, anemic slab vascularizat. In momentul in care endometrul desprins de pe uter incepe sa fie destramat si transformat in menstruatie fiindca este mic, slab, anemic va rezulta o cantitate mica de menstruatie, astfel ca eliminarea din uter se va produce intr-un timp mai scurt si printrun flux slab si cu o cantitate mica de menstruatie. Multa sanatate!

| adolescenta2002 a răspuns:

Mie mi se pare o intrebare stupida scuze fara suparare