Eu cred ca e vizibil totul, el a vrut sa sa faca sex cu tine si apoi sa te paraseaca, pai da astei mai mari intotdeauna le trg teapa fetitelor naive.
parerea mea e sa_l uiti pe omul asta si niciodata sa nu_ti mai amintesti de el, si bucara_te ca nu ai facut_o cu el.ai sa intilnesti pe cineva care intr-adevar va merita sa i te daruiesti, fereste-te de profitori pe viitor.mult succes
Păi să vorbeşti deschis cu el. se pare că nici el nu ştie sigur ce să facă sau doar i-a zis prietenei tale că dacă vrei s-o faceţi el chiar o va face şi nu cum a spus. Nu ştiu ce să spun. de când eşti cu el?
Încearcă să vorbeşti deschis cu el.
Sper că te-am ajutat
FantaSZy.
Probabil nu este potrivit pentru tine atata timp cat el vrea neaparat asta de la tine.
Sa te desparti de el?
Sa il uiti?
Asta ar trebui sa faci!
Sunt sigura ca s-a bagat cu tine doar pentru sex.
Cum a zis si el. e diferenta mare de varsta.nu vrea sa te faca sa suferi. inseamna ca tine la tine ca la o amica
nu ca la o iubita
uita-l
Daca simte ceva cu adevarat serios fata de tine...nu te va presa, va astepta. Discuta cu el si lamureste-i normal ce si cum.Sigur se gindeste sa nu suferi dar totusi trebuie sa se controleze si sa astepte sa te determini.
BunaParerea mea este ca acest baiat nu este potrivit pentru tine, stiu ca nu iti este usor s crezi asta dar daca te`ar iubi macar putin odata ce tu i`ai spus ca inca nu esti pregatita ar trebui sa te ast nu? Si mai ales ca ar fi vb cu pr ta pe tema asta...mai gandeste`te:*
Daca a vb cu prietena ta vroia sa afli, altfel ar fi tinut pentru el...asa ca mi bine fa cum ti-a zis el
Am vorbit cu el. si mi-a zis ca asa gandea la inceput dar a inceput sa tina la mine... acum. eu tzin la el dar cred ca ar fi mai bine sa ne despartim