| deea40 a întrebat:

vreau sa ma ajutati nu stiu ce sa fac prietenul meu ma tot presa dac vreau sa o fac cu el si eu tot i ziceam nu ca nu is pregatita, aseara el a vorbit cu o prietena de-a mea pe mess si i-a zis ca nu stie ce sa faca dar el crede ca e mai ien pentru mine sa ne despartim si ca dac eu as vrea sa o facem el acum nu ar mai vrea pentru ca e diferenta mare de varta si ii e frica ca dupa ceo facem sa nu fac eu vreo prostie si sa ne depsrtzim si eu sa sufar... el nu stie ca eu ma aflat ce a vb cu prietena mea pentru ea m-a rugat sa nu ii spun. deci nu stiu ce sa fac poate cineva sa ma ajute?

Răspuns Câştigător
| mystik a răspuns:

Eu cred ca e vizibil totul, el a vrut sa sa faca sex cu tine si apoi sa te paraseaca, pai da astei mai mari intotdeauna le trg teapa fetitelor naive.
parerea mea e sa_l uiti pe omul asta si niciodata sa nu_ti mai amintesti de el, si bucara_te ca nu ai facut_o cu el.ai sa intilnesti pe cineva care intr-adevar va merita sa i te daruiesti, fereste-te de profitori pe viitor.mult succes

11 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Păi să vorbeşti deschis cu el. se pare că nici el nu ştie sigur ce să facă sau doar i-a zis prietenei tale că dacă vrei s-o faceţi el chiar o va face şi nu cum a spus. Nu ştiu ce să spun. de când eşti cu el?
Încearcă să vorbeşti deschis cu el.

Sper că te-am ajutat
FantaSZy.

| WhO iS tHaT a răspuns:

Probabil nu este potrivit pentru tine atata timp cat el vrea neaparat asta de la tine.

| cosmina16 a răspuns:

Sa te desparti de el?
Sa il uiti?
Asta ar trebui sa faci!
Sunt sigura ca s-a bagat cu tine doar pentru sex.
Cum a zis si el. e diferenta mare de varsta.nu vrea sa te faca sa suferi. inseamna ca tine la tine ca la o amica
nu ca la o iubita
uita-l

| Papusha_3366 a răspuns:

Daca simte ceva cu adevarat serios fata de tine...nu te va presa, va astepta. Discuta cu el si lamureste-i normal ce si cum.Sigur se gindeste sa nu suferi dar totusi trebuie sa se controleze si sa astepte sa te determini.

| ๓єlเเ a răspuns:

Nu inteleg nimic

| Danyela_2238 a răspuns:

Pai vb cu el despre asta

| nely19 a răspuns:

BunahappyParerea mea este ca acest baiat nu este potrivit pentru tine, stiu ca nu iti este usor s crezi asta dar daca te`ar iubi macar putin odata ce tu i`ai spus ca inca nu esti pregatita ar trebui sa te ast nu? Si mai ales ca ar fi vb cu pr ta pe tema asta...mai gandeste`te:*

| paramore a răspuns:

Daca a vb cu prietena ta vroia sa afli, altfel ar fi tinut pentru el...asa ca mi bine fa cum ti-a zis el

| deea40 explică:

Sunt cu el de 4 luni

| deea40 explică:

Mz mult de sfaturi :X:XX:

| deea40 explică:

Am vorbit cu el. si mi-a zis ca asa gandea la inceput dar a inceput sa tina la mine... acum. eu tzin la el dar cred ca ar fi mai bine sa ne despartim