| Alinutza_8819 a întrebat:

Buna vreau sa ma ajutati si pe mine.

Azi facui o mare prostie, sunt cu iubitul meu de 2 ani impreuna si el acum o luna a stat cu o fata(cand am fost noi certati)asa si fata aia cica intr-o saptamana s-a indragostit de el.

Asa si vorbi cu ea mai multe chesti.Si imi veni mie in cap sa ma despart de iubitul meu ca sa il las sa fia cu eastraight face. Desigur el nu vru asta, imi zisa ca daca fac asta el se omoara ca nu vrea sa renunte la mine pentru ea ca pentru ea nu are sentimente.

Va rog ajutati-ma spuneti-mi ce fu in capul meu de vrusei sa fac asta sa ma despart de el ca sa se combine cu eastraight face.

Va rog am nevoie de sfaturi, nu stiu ce se intampla cu minecrying. El este din Bucuresti eu din Craiova, el are 18 eu 16.

spuneti-mi ce credeti despre greseala meacrying

13 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Nu renunta la el! Ati stat impreuna 2 ani. S-au intamplat multe intre voi in acest timp.Nu te poti da batuta, doar pentru ca s-a indragostit acea fata de el. Daca il iubesti, nu lasa pe nimeni sa se bage intre voi. Si tu personal ar trebui sa vorbesti cu fata aia sa ii spui ceea ce poate ea nu stie, de cat timp sunteti impreuna si ca va iubiti! Voi doi ar trebui sa va impacati! Doar asa i-ati da peste nas! Tu esti doar putin orgolioasa, dar e foarte bine ca esti asa! Nu trebuie sa te lasi calcata in picioare! Daca il iubesti fa tot posibilul sa va impacati! Altfel, de bine de rau el are la cine sa se duca, si tot tu suferi pentru ca il pierzi! Bafta multa si sper sa asculti de ce ti-am spus!

| Alinutza_8819 explică (pentru LaLaLaLoveAlex):

El deja uitase de ea dar eu daca vorbisem cu ea am vrut sa vorbim despre ea.Si dupa aia i-am zis ca mai bine ne despartim si ramai cu ea.Si el mi-a zis ca daca fac asta el nu maia re nevoie de nimeni si ma asteapta toata viata.Noi oricum am avut probleme si cu politia si cu familia meahappy.Dar el a ramas alaturi de mine.Si de aia am daore sufletul ca ma purtai cu el asa

| LaLaLaLoveAlex a răspuns (pentru Alinutza_8819):

Da,intr-un fel nu e bine ca i-ai spus asa, dar i-ai spus la nervi! Fa-l sa priceapa ca il iubesti, adu-i aminte prin cate ati trecut impreuna si cate ai facut pentru el! Acum nu trebuie sa te umilesti cerandu-ti de prea multe ori iertate, dar baga-i mintile in cap. Ca pana la urma el ti-a gresit. Imediat cum v-ati despartit s-a dus la alta, daca faceai si tu la fel cum ii pica? bafta

| Alinutza_8819 explică (pentru LaLaLaLoveAlex):

O sa vorbesc cu el mainesad

| LaLaLaLoveAlex a răspuns (pentru Alinutza_8819):

Asa. Ia-ti inima in dinti si fii puternica! :*

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pi trebuie sa tii cont si de ceea ce vrea el!

| Alinutza_8819 explică (pentru IngerulSiDraculTau):

Pai asta facui, dar nu-s simteam ca langa ea o sai fia mai binecrying

| IngerulSiDraculTau a răspuns (pentru Alinutza_8819):

Mda,gresit! cum ai putut gandi asa ceva? intr.-o saptamana nu isi poate da seama cineva daca ii va fi mai bine sau mai rau.

| Alinutza_8819 explică (pentru IngerulSiDraculTau):

StiucryingNus ce a fost in capul meu.acum vreau doar sa ma ierte

| Chrisstine a răspuns:

Se vede ca esti olteancalaughingde-a mealaughing)

| Rianana a răspuns:

Pai e normal sa te simti asa in astfel de situatii... poate crezi ca din vina ta v-ati certat si ai vrut sai dai lui bucuria de a ramane cu fata cu care a fost in timpul in care voi ati fost certati >El sa regasit in fata aceea dupa cearta aceea.si daca el te iubeste nu merita sa stici tu relatie pentru o fata care nu a avut ce face numai sa se bage in relatia voastra de 2 ani.deci bafta in continuare si sa ai grija de tine pupici kisskissthumbs up

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuia sa spui ca esti din Craiova ca sa-mi dau seama ca esti olteancalaughing.

| FaraRegrete a răspuns:

Parca ziceai ca ai 18 ani, acum ai 16?:))
http://www.TPU.ro/......a-de-mine/