Nu renunta la el! Ati stat impreuna 2 ani. S-au intamplat multe intre voi in acest timp.Nu te poti da batuta, doar pentru ca s-a indragostit acea fata de el. Daca il iubesti, nu lasa pe nimeni sa se bage intre voi. Si tu personal ar trebui sa vorbesti cu fata aia sa ii spui ceea ce poate ea nu stie, de cat timp sunteti impreuna si ca va iubiti! Voi doi ar trebui sa va impacati! Doar asa i-ati da peste nas! Tu esti doar putin orgolioasa, dar e foarte bine ca esti asa! Nu trebuie sa te lasi calcata in picioare! Daca il iubesti fa tot posibilul sa va impacati! Altfel, de bine de rau el are la cine sa se duca, si tot tu suferi pentru ca il pierzi! Bafta multa si sper sa asculti de ce ti-am spus!
El deja uitase de ea dar eu daca vorbisem cu ea am vrut sa vorbim despre ea.Si dupa aia i-am zis ca mai bine ne despartim si ramai cu ea.Si el mi-a zis ca daca fac asta el nu maia re nevoie de nimeni si ma asteapta toata viata.Noi oricum am avut probleme si cu politia si cu familia mea.Dar el a ramas alaturi de mine.Si de aia am daore sufletul ca ma purtai cu el asa
Da,intr-un fel nu e bine ca i-ai spus asa, dar i-ai spus la nervi! Fa-l sa priceapa ca il iubesti, adu-i aminte prin cate ati trecut impreuna si cate ai facut pentru el! Acum nu trebuie sa te umilesti cerandu-ti de prea multe ori iertate, dar baga-i mintile in cap. Ca pana la urma el ti-a gresit. Imediat cum v-ati despartit s-a dus la alta, daca faceai si tu la fel cum ii pica? bafta
O sa vorbesc cu el maine
Asa. Ia-ti inima in dinti si fii puternica! :*
Pai asta facui, dar nu-s simteam ca langa ea o sai fia mai bine
Mda,gresit! cum ai putut gandi asa ceva? intr.-o saptamana nu isi poate da seama cineva daca ii va fi mai bine sau mai rau.
StiuNus ce a fost in capul meu.acum vreau doar sa ma ierte
Pai e normal sa te simti asa in astfel de situatii... poate crezi ca din vina ta v-ati certat si ai vrut sai dai lui bucuria de a ramane cu fata cu care a fost in timpul in care voi ati fost certati >El sa regasit in fata aceea dupa cearta aceea.si daca el te iubeste nu merita sa stici tu relatie pentru o fata care nu a avut ce face numai sa se bage in relatia voastra de 2 ani.deci bafta in continuare si sa ai grija de tine pupici
Parca ziceai ca ai 18 ani, acum ai 16?:))
http://www.TPU.ro/......a-de-mine/