| Lorrik a întrebat:

Vreau sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...Plac un baiat din scoala mea, dar si prietena mea cea mai buna il place? Ce sa fac si cum sa fac? Sa i-l las ei? Datzimi un sfat va rog!

Răspuns Câştigător
| kiss a răspuns:

Poti sa o lasi sa-l cucereasca, poti sa il cuceresti tu, insa cel mai bine e sa vorbesti cu prietena ta si sa-l lasati amandoua, sa-l uitati adica. el nu va face decat sa va starneasca una impotriva celeilalte, sa va strice prietenia si nu se merita. daca ea o sa ramana cu el, tu ai putea sa-i vezi impreuna, cum se tin de mana si se saruta? valabil si invers, ea ar putea sa te vada impreuna cu baiatul pe care-l place? eu cred ca nu. nu va bagati in asa o poveste pentru ca in final prietenia voastra va avea de suferit. de exemplu, eu si prietena mea cea mai buna avem o regula : nici una din noi nu se va cupla vreo data cu un baiat care-i place celeilalte, nici cu fostul prieten al celeilalte (si doamne fereste cu actualul prieten laughing ) cam asta-i ideea, prietenia voastra e mai importanta decat un baiat, nu o irositi asa. kiss bafta

0 răspunsuri: