S-ar putea sa ai o infectie a vulvei din cauza ca nu ai respectat masurile de igiena. Sau pur si simplu nu era momentul, nici chestia asta nu se poate face oricand.
Sa inteleg ca acum te masturbezi intravaginal...foarte rau, parerea mea, daca esti virgina! Probabil din cauza himenului te doare, dar daca ti-ai inceput viata sexuala inseamna ca ai vreo infectie, ceva.
Lasa-te de acest prost obicei pentru ca nu este bine. Iti va crea dependenta.
Renunta la urmarirea videoclipurilor respective si la masturbare, iti faci rau singura. Ceea ce faci tu se numeste tot desfranare si in timp creeaza dependenta si va fi foarte greu sa te lasi. Plus ca este pacat si un obicei urat.
HaHa. ce sa zic. sa tot fie fete ca tine ^_^. si in legatura cu senzatia, poate nu esti destul de "incalzita" sau poate esti cu gandul in alta parte.
Poate nu ai respectat igiena corespunzatoare, nu e o rusine sa faci asta, e chiar indicat pentru ca asa iti cunosti mai bine propriul corp, si doar putine sunt acelea care recunosc acest lucru, pe viitor fii mai atenta la igiena
Ia id meu laurentiu2q si vorbim acolo foarte important despre tine eu iti voi trimite unele regluli de masturbare
Anonim519 întreabă: