| bruneta_4332 a întrebat:

vreau sa ma ajutati va rog, am un prieten de 2 ani jumate il iubesc si el ma iubeste dar in ultimul timp ne cam certam pentru ca el lucreaza foarte mult si este obosit, sex nu mai facem asa de des oboseala etc...infine am o prietena si are un sot dar arata super dragut si este foarte tanar, si prietenul meu il cunoaste si in fiecare zi il vad.Imi place foarte mult de el si nu ma pot abtine sa nu ma tot uit la el din cand in cand si el face acelasi lucru sa nu se observe cand suntem singuri vb lucruri erotice si mi-a chiar spus ca ii place de mine cand a baut un pic mai mult. Oke acum vine intrebarea de ce il visezi in fiecare seara oare si el ma viseaza simte la fel ca si mine? in fiecare seara visezi ca facem sex salbatic si ne printe ba sotia lui ba prietenul meu ce se intampla cu mine? Oare m-am indragostit sper ca nu eu imi doresc doar o noapte cu el nimic mai mult nu vreau sa ma indragostesc nici cu prietenul meu nu am simtit asa ceva si nici vise erotice nu am avut. ajutati-ma! mersi

4 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă dai curs acestei obsesii în timp ce eşti încă într-o relaţie cu prietenul tău, eu sincer sper ca el să afle şi să te trateze în cel mai josnic mod cu putinţă.
Mai bine ascultă sfatul lui madagascar, o adevărată femeie dintr-o bucată şi nu visătoare ca tine şi ca altele cărora vi se pare ok să vă înşelaţi partenerul dar deloc ok ca şi el să meargă la alta!

| madagascar a răspuns:

Mai bine pregateste-i prietenului tau o seara incendiara, nu-l lasa doar pe el sa te faca sa te simti bine, joaca-te si tu putin, gateste-i ceva bun, sti tu, tot tacamul, si lasa visele erotice cu alti, cum poti spune ca vrei o noapte cu ala cand tu ai pe cineva, nu te comporta ca tarfele din ziua de azi, tu duci lipsa de actiune si in orice barbat vezi un posibil partener de sex, as ca atrageti iubitul si simte-te bine.

| 31957319 a răspuns:

Il visezi ca te gandesti la el. Si cred ca ii deja obsesie, dar gandeste-te ca poate relatia lor ii perfecta, ai strica-o tu doar pentru a-ti satisface placerea? Daca l-ai iubi pe iubitul tau, i-ai zice ce vrei. Sex salbatic. Dar daca esti o persoana egoista vei avea o aventura si inca una, si inca una, si se vor destrama 2 cupluri. Mai bine cauta in ziar un gigolo, fa un sex salbatic si nu strici nici viata ta de cuplu, nici a lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer? Stai de-o parte! Nu-ti dai seama ca daca faci ce-ti propui tu desparti un om insurat de sotia lui? Poate in casnicia lor merge totul bine. Vrei tu sa strici asta? Nu numai ca il pierzi pe actualul tau prieten, o pierzi si pe prietena ta si cel mai probabil si pe tipul ala.Omul spune multe la viata lui.Si cele mai multe sunt prostii(la bautura). Tu cauti numai o aventura. Ceea ce visezi, se spune ca nu se intampla niciodata.In plus, ochii care nu se vad, se uita.Eu cred ca din toate sfturile date aici, nu numai din al meu, al lui madagascar sau al altcuiva, poti desprinde cate ceva ate ceva, incat sa-ti dai seama ce trebuie sa faci.Iti repet si eu, cum a spus si madagascar, ca ar trebui sa te multumesti cu prietenul tau. Daca nu te mai satisface, alege pe altcineva care sa NU fie insurat. Explica-i situatia prietenului tau. Spune-i ca daca nu-ti satisface pracerile, va veti desparti.Sa vezi atunci ca se va schimba. Poate esti si tu de vina pentru ca a devenit inactiv.Mult succes si lasa-l pe baiatul ala in pace sa isi vada de casnicia lui! Sper ca vei lua alegerea cea mai buna!