Ai simtit ca te iubeste? Cum? Ti-a trimis un emoticon? ))))) Mergi la scoala si invata. Cica iubire, suflet pereche pe net
Renunta la el. Este un copil, nu numai ca e cu 4 ani mai mic ca tine, dar la varsta asta baietii sunt mult sub nivelul de dezvoltare al fetelor de aceeasi varsta.
Cred ca tipul asta e cam cunoscut sau ceva,prietena,verisoara,multe minore,Iasi,Focsani, ani pusi in joc, nopti nedormite! ))
Te-ai atasat de el, nu il iubesti!
Iubire e intre mamicuta si taticutul tau!
Lasa-l in pace, nu merita!
Stiu ca nu o sa asculti ce spun dar el avand 11 ani, pe la 13 o sa isi gaseasca pe alta, iar apoi obsa se intoarca la tine pentrubsex, tu avand 17-18!
E gelos aiurea!
Nu o sa fie cum crezi tu, e doar virtuala treaba, scuze!
Mereu sa te gandesti la viitor! Ce crezi tu ca urmeaza si unde crezi ca o sa se termine? :?
Are 11 ani totusi!
Inteleg ca il iubesti si ca te face sa te simti speciala etc.
Nu o sa dureze, el nu simte nimic!
Ramaneti prieteni, cine stie?
Doar fii fericita si uita de dragoste, nu stie ce e aia!
Hai sa iti spun ceva...da-l dracu de copil.tu ai 15 ani el are 11. Nu te judec, ca te-ai indragostit la varsta asta dar nu se merita... Diferenta de varsta este destul de mare (ex:daca aveai tu 24 si el 20 era altceva) dar el acum are minte de copil la varsta asta. Si cine stie poate chiar te minte. ca na ce poate sa zica un copil de 11 ani.
Coincidenta sunt baiat si-mi plac jocurile, coincidenta mai mare sunt de varsta ta si tot din Iasi no oricum daca vrei sa ne cunoastem un skype mess fb ceva si vorbim acolo, sper sa-ti rezolvi mica problema.Ma poti cauta pe skype ale3x112.
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: