Gandeste-te foarte bine.eu tot timpul cand ma desparteam de iubitii mei imediat ii vroiam inapoi, sa fi sigura de decizia pe care o iei...si mie mi s-a intamplat la fel, vorbeam foarte putin si ne intalneam putin.ne'am despartit, dar acum ne-am impacat si totul e bine.regret ca am fost despartiti,, pentru ca el nu mai are aceeasi incredere in mine.ai putea vorbi cu el, sa luati o hotarare impreuna. funda?
Buna! In primul rand, ar trebui sa te hotarasti ce vrei sa faci, sa fi sigura pe tine! Daca nu esti sigura pe tine, poti face greseli pe care ai putea sa le suferi mai tarziu. Daca intr-adevar inima iti cere sa te impaci cu persoana respectiva, fa-o! Vorbeste cu acel baiat, spune-i ce simti, spune-i ca nu vrei sa se termine aici! Daca nu mai vrei sa mai sti de el, nu il mai baga in seama sau ramaneti simplii prieteni, arata-i ca nu mai simti nimic pentru el.Acum este alegerea ta! Bafta si multa sanatate!
Si eu trec cam prin acelasi lucru...ne vedem odata pe saptamana si vorbim pe mess. Si mai suntem si in aceeasi scoala si nu prea vorbim nici la scoala. Eu zic sa nu te desparti de el decat daca esti sigura ca el nu mai tine la tine si sa ii spui ca ai vrea sa va intalniti mai des, de fapt chiar asa am sa fac si eu cu prietenul meu. Daca si dupa discutia aceasta o sa fie la fel intre voi nu merita sa mai fiti impreuna decat daca va iubiti prea mult si puteti suporta sa nu va vedeti asa de mult. Bafta!
Si eu trec cam prin acelasi lucru acum.eu consider cai este bine daca ii spuy totul in fata el va intelege dar ar fi bine sa aflii concret daca el numai tine la tine ca potii sa faci si o greseala.