anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna vreau sa ma despart de prietenul meu si cum as putea sa fac asta fara sa se supere adica ce sa ii zic? mersi pentru sfat

Răspuns Câştigător
| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa ii spui ca nu mai simti nimic pentru el si ca decat sa ii spui mai tarziu si o sa regrete mai mult ai ales sa ii spui acum si sa poata sa isi gaseasca alta persoana...ai putea sa ii mai spui sa nu se supere dar pur si simplu s-a intamplat sa nu mai tii la el cum o faceai inainte(daca aveti o relatie lunga) funda?big grin

4 răspunsuri:
| ghiCIne a răspuns:

UnaRagazzaSemplice are dreptate.
Ai putea sa-i spui ca nu esti sigura ce vrei, ce astepti de la relatia voastra si te-ai gandit sa-ti clarifici sentimentele.
Cere-i cateva zile de gandire. Asa sa inteleaga ca inca nu esti sigura ce vei face. Dupa care ii vei spune atunci decizia ta.

Fa-l sa inteleaga ca te-ai simtit bine in prezenta lui, si ca nu vrei sa-l superi, doar ca nu esti fata potrivita pentru el, ca tu nu stii sa-l faci fericit asa cum merita. Crede-ma ca stiu cum e.
Si pe cale amiabila e cel mai bine.

| LikeNobodyElse a răspuns:

Pai poti sa ii spui k ai nevoie de o pauza. thinking si pe parcurs va veti distanta, daca intreaba de ce, ii spui k pur si simplu ai nevoie d o pauza sa fi singuratongue

| edysonataarctica a răspuns:

Du-te la el zambind, cuprinde-l, spune-i cal iubesti dar trebuie sa mergeti la sfarsit (incearca sa eu spui cat mai trist posibil) si saruta-l pasional.

| MaDaLuKa a răspuns:

Incearca sa te porti cat mai rece cu el, adica sa nu il mai bagi asa de mult in seama si o sa isi dea seama singur si nu va fi asa de greu. Bafta! Sper ca ti-am fost de ajutor!