| maria_9426 a întrebat:

Buna
Vreau sa ma impac cu fostul meu prieten, nu stiu de ce, asta simt. Suntem in aceiasi scoala, ne mai salutam uneori, de vorbit nu am mai vorbit. As vrea sa imi spuneti solutii ca sa intru oarecum in vorba cu el, nu vreau sa ma umilesc sa imi cer iertare sau ceva, vreau doar sa aduc vorba despre asta, sa il provoc putin sa vad daca vrea si daca nu, asta e.
Deci ceva idei, sfaturi, etc.
Ms. dau funda.

1 răspuns:
| Anet a răspuns:

Pai daca nici macar nu ati mai vorbit e cam aiurea treaba si in plus de ce vrei sa te mai impaci cu el? Din moment ce v-ati despartit e clar ca ceva nu functiona intre voi si mai bine lasi lucrurile asa cum sunt. Daca esti insa hotarata 100% ca mai vrei sa fii cu el,nu stiu incearca sa ii atragi atentia cumva,de exemplu imbracate mai sexy, fa-i ochi dulci si provoaca-l sa faca el primul pas si sa intre in vorba cu tine daca tot ziceai ca nu vrei sa te umilesti in fata lui, lucru pentru care te si felicit de altfel. Dupa ce incepeti sa vorbiti cat de cat mai aminteste-i cate un moment frumos din timpul in care ati fost impreuna si lasa-i impresia ca ti-ar p[lacea sa retraiesti acele momente.Bafta :*