Un 0.00nuștiucât la sută există o probabilitate. Altă dată pune-l să folosească o mână la el, pe cealaltă la tine! (ca arabii - ăia mănâncă numai cu mâna, dar niciodată cu stânga - aia e doar pentru mers la toaletă).
Daca nu a intrat inauntru cum crezi ca este posibil, a? Crezi ca minunatiile alea mici au picioare si alearga dintr-o parte in alta?
Asa, nu prea vad cum. Doar daca ar ejacula in apropiere de orificiul tau vaginal.
Sanse sunt asa de mici ca poti sa zici ca ii imposibil.
stai linistita ca nu patesti nimic.
dar daca totusi va incepeti viata sexuala, ar fi indicat sa nu uitati de prezervativ.
Am fost și eu în situația asta. Nu se întâmplă nimic, stați liniștiți. În lichidul preseminal pot fi (nu e obligatoriu) un număr mic de spermatozoizi. Acel număr mic, în absurditatea situației în care ar fi putut ajunge la vagin, chiar dacă era fata udă, nu supraviețuiește până la ovul ca să îl fecundeze. Știu povestea cu "nu e nevoie decât de un singur spermatozoid ca să fecundeze ovulul", pai asa e, dar nu are cum sa supraviețuiască unul singur. Dacă tot ești paranoica și nu te liniștești, după 3 săptămâni poți face un test de sarcina, e 10 lei.
Dar eu cred ca ești ok
anonim_4396 întreabă:
r_2905 întreabă: