Cel mai bine e sa nu folosesti nimic. Oricine are intr-o oarecare masura puf pe burta, dar nu se observa.Tu trebuie sa te simti in largul tau si sa te simti bine.Nu trebuie sa te gandesti la asta.Nu exista om fara defect si stai calma, fiecare o sa aiba ceva la care sa se gandeasca, deci nu o sa ii intereseze burta ta Relaxeaza-te si stai linistita! Daca folosesti apa oxigenata o sa creasca din ce in ce mai mult si o sa trebuiasca sa iti faci un obicei din asta. Funda?
Și eu am acel puf și nu se vede de la depărtare și nu se mi pare mare chestie.
E blond și nu cred că stă cineva la 20 de cm să se holbeze.
Și oricum, mi se cam rupe de ceilalți.
N-ar trebui să-ți pese, până la urmă toți avel acel "puf".
Nu cred că merge cu apă oxigenată, dar nici cu bicul n-ar fi indicat. Ți-ar crește înapoi și probabil, s-ar face mai des.
"Awwee", adorabila! Lasa`l acolo, e bun cand iese din apa el si nu are un prosop la indemana.Sigur vei fi utila si se va indragosti de tine si mai tare.
Parul meu ii negru, nu prea imi place sa il vad asa. Am văzut că altele nu au puf nici pe maini nici pe spate si nici pe burta. Oare ele cu ce se fac?
Apa oxigenata face parul mai blond, nu il arde. Deci tot o sa se vada in zare.
Mergi la un salon si epileaza-te cu ceara. Cu 30 lei rezolvi problema.
Absolut toti oamenii au par pe corp, singurele locuri unde nu exista par sunt in palme si in talpi, chiar nu ai de ce sa iti faci atatea procese de constiinta pentru firele de pe burta.Ai idee cata lume este pe plaja si crede-ma ca toti au diverse defecte si asta nu insemna ca nu isi expun corpul.Atunci cand mergi la plaja,mergi sa te simti bine,sa te distrezi, nu sta nimeni cu ochii sa vada defectele celorlalti, nu iti mai face atatea probleme din nimic, si daca dupa toate astea inca nu poti trece cu vederea, exista varianta costumului intreg.HAVE FUN