In general, eu sunt de parere ca trebuie spus adevarul mereu, pentru ca este de preferat in locul unei minciuni frumoase.
Dar in cazul tau, avand in vedere ca pleci si nu te mai intorci, deci relatia voastra oricum este terminata, nu cred ca mai are vreun sens sa ii spui ca l-ai inselat, mai ales daca spui ca ai facut-o dintr-o prostie. Adica oricum va suferi pentru ca pleci, ce rost are sa ii mai adaugi o suferinta in plus? Nu ajuta pe nimeni. Sigur, ar fi de preferat sa ii spui in fata ca pleci, nu printr-o scrisoare, dar daca nu poti, asta e...
Deci, sfatul meu este sa nu ii mai spui ca l-ai inselat.
Nu stiu daca acest gest il va face pe prietenul tau sa te dispretuiasca, si astfel sa nu regrete plecarea ta.
Mult mai corect mi se pare sa-i comunici faptul ca pleci si ca nu te mai intorci, dar fara sa-i spui nimic despre acel episod in care tu l-ai inselat.Ar fi tardiv.Si in plus,e mult mai bine sa-l pastrezi ca prieten,caci poate vreodata va veti reintalni,si zambind nostalgic veti depana amintiri,fara reprosuri si resentimente. Poate doar intr-un astfel de moment ai putea sa-i marturisesti ca l-ai inselat. Odata cu trecerea timpului, sentimentele se estompeaza, si va putea suporta mult mai bine marturisirea ta. Dar pana atunci, nu-l tulbura si nu-i rani sufletul, daca spui ca il iubesti.
De ce sa ii faci inima rea, ai facut-o, iti pare rau, l-ai iubit si atunci i-l iubesti si acum...a fost o prostie pe care el o poate interpreta altfel, si mult mai grav decat a fost. Lasa-l fericit!
Daca tot pleci de ce sa-i spui? Poate nu am dreptate dar... mai bine lasa lucrurile asa cum sunt.Si eu am plecat peste hotare si m-am despartit de cineva drag, cu speranta ca cind ne vo-m revedea va fi totul la fel.Dar nu a fost asa peste putin timp ne-am despartit de tot.Despartirle de genul acesta dor foarte mult, dar cred il va durea si mai mult daca va afla ca la-i inselat. Eu cred ca e mai bine sa lasi lucrurile asa cum sunt.Parerea mea.
Interesant de ce vrei sa pleci fara ca sa-i spui?
Eu prin scrisoare vreau sa-i spun ca plec
Ei zic sa scrii scrisoarea si sa sa o legi de piciorusul unui porumbel alb si sa-l trimiti de acolo de unde pleci nu de alta dar daca te,, machiaza,,
Nici noi nu avem curajul să îți spunem "tot în față"...
Am citit pe la tine, că am crezut că ești troll, dar am înțeles că e pe bune ce povestești tu aici.
Oricum, la 15 ani te descurci binișor...
Wow! Ce revenire spectaculoasa si plina de CHEF!
George0197 întreabă: