| Lilia2621 a întrebat:

Vreau sa-mi fac un iubit, dar nu stiu cum. Adica vreau o relatie serioasa, cu un baiat pe care sa-l plac cit de cit. Adica am o problema, pot sa-mi placa de un baiat foarte tare, iar cind acel baiat incepe sa se dea la mine, mie imi trece totul si nu mai vreau nimic. Si in plus sunt intr-o tara straina si nu cunosc suficient limba, si nu cred ca as putea sa am deocamdata un iubit care nu cunoaste romana. Cunosc un baiat roman, dar are 22 de ani, si el vrea sa esim. Imi place putin, dar imi pare prea mare. Eu am 16 ani jumate, adic 6 ani diferenta nu vi se pare prea mult? sfatuiti-ma ce sa fac, sa incerc cu acest tip?

7 răspunsuri:
| Ecea a răspuns:

Nu

| rony a răspuns:

Tinand cont de faptul ca esti intr-o tara straina nu cred ca ar fi o greseala sa iesi cu acel baiat, chiar daca el este mai mare decat tine.Ai avea de invatat si cand spun asta nu ma refer la sex si alte cele ci doar la relatii ce tin de suflet, de capatarea increderii unuia in celalat, de a avea pe cineva care sa te ajute cand vei avea nevoie dar atentie mare sa vezi daca merita sa fie persoana la care sa apelezi in momentele grele...eu sper sa nu ai nevoie dar vezi viata asta iti poate rezerva si clipe mai putin placute.Bafta sa ai.

| DeeaMarry a răspuns:

Pai nu mai vrei nimic cu el pentru ca era doar un moft, un mod de a-ti demonsta tie ca poti sa atragi orice baiat, iar odata ce el se da la tine tu te plictisesti, partea interesanta dispare.
Cred ca sunt multe fete care isi doresc sa se indragosteasca de un baiat bun si sa aiba relatii serioase, insa totul trebuie sa vina de la sine. Nu trebuie sa grabesti lucrurile sau sa incepi sa agati baieti prin nu stiu ce locuri. Stii cum se spune, " ce e al tau e pus deoparte".
Sunt sigura ca la un moment dat va sosi si in viata ta baiatul potrivit happy

| strawberryy a răspuns:

Nu e mult deloc.am avut un prieten 15 ani diferenta care e problema varsta chiar nu conteaza cat despre problema ta. daca o sa inceapa sa se da la tine trebuie sa fi directa si sa spui ca nu iti convine lucrul asta si sa va cunoasteti mai bine sarbatori fericite!

| LisaUrs a răspuns:

Nu conteaza mereu varsta happy daca tu il placi si el te place nu cred ca veti avea probleme. happy Bafta!

| Johnny1952 a răspuns:

Mai bine iti dau id-ul meu diabloo_panterra ca sa iti dau cateva sfaturi kiss

| Cimpeanu_Seby_1993 a răspuns:

Si eu vreau la fel