Daca acea privire e plina de blindete si gingasie (ceea ce ar trebui sa observi) e clar ca nu se uita asa pur si simplu, e dintr-un motiv anume! Cel mai sigur e ca te place!
Ma rog, daca vrei sa afli concret, de ce nu-ti faci curajul si intreba-l ce simte de fapt! Sau cel putin clarificati-va si voi! Bafta! :*
Mai bine lăsai frica, şi-l întrebai tu ce crede despre tine, nu să o pui pe prietena ta să o facă...
Poti sa il intrebi de ce se uita la tine. poti vb cu el si vezi cum iti vorbeste sau sa iti rogi o prietena sau un prieten sa te ajute
Eu spun ca nu a avut curaj sa ii spuna prietenei tale ca si el te place. Intr-o zi cand te vei simti mai increzatoare ii poti spune tu asta. Daca nu ai curaj macar sugereazai-o mai indirect sper ca te-am ajutat!
Ufff,si eu am facut aceeasi greseala ca si tine.Baiatul nu trebuie sa afle ca il placi. Daca te-ar placea,(cum a zis si el atunci), crede-ma ca ar incerca sa fiti macar prieteni.Cat despre privirile alea...ei bine,nu stiu! Eu nu prea mai cred in ele,sau, cel putin de la o vreme.Dar, nu stiu... poate ca si-a dat seama ca s-a purtat cam urat cu tine atunci, si acum incearca sa fie mai amabil. Exista si varianta sa te placa, dar nu te entuziasma prea tare.Sa nu fii dezamagita in final!