anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, vreau să-mi spune-ți părerea voastră și un sfat :o3. Să începem am 15 ani și îmi place de un băiat de 26 de ani >:" are ceva vârsta? e prea mare? L-am văzut, l-am plăcut, i-am dat cerere pe facebook :)) și am început să vorbim, acum zic eu suntem chiar prieteni buni ^_^, s-au întâmplat mai multe de exemplu a venit în școală la noi și m-a băgat el prima dată în seamă (nu mi-a spus pe nume :)) și mi-a spus :
"-ce faci maimuță?", așa mă alintă), prietena cu care eram îl place și mi-a spus că e geloasă :)) pe ea de ce nu o bagă în seamă =)), eu când am ajuns acasă am intrat pe net și i-am spus :
"-ea era geloasă că n-ai vorbit și cu ea, oricum n-are șanse la tine dăăă logic :))" (m-am referit că el e prea mare și nu se uită la ea) iar el îmi dă replica :| :
"-și tu ce i-ai spus?" (el) "
"-să o lase baltă ca ție nu-ți place de ea și că ai iubită, adică așa se aude în școala" (eu, cred că se subînțelege)
"-greșit n-am iubită și trebuia să-i spui că mie îmi place de tine", aici am început să plâng că îsi bate joc de mine și mai mi-a spus că dacă am întrebări legate de love să-l întreb că e expert. L-am întrebat cum sa-i spun că plac pe cineva și mi-a spus o fac pur și simplu, și dacă mă refuză? să nu plângi pentru un nimeni, că înseamnă că nu te merită dacă te refuză, am început din nou să plâng :(( nu cred că și-a dat seama că-l plac :-< oricum înainte un băiat mi-a dat melodia asta și mi-a spus că mă dorește https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v= _0BPnJUx_Yw aceeași melodie mi-a dat-o și el :| ce să cred? ( a, da am uitat ceva e polițist =)) ) Dau fundă, încă ceva să-i spun? sau să trec peste? dacă îi spun o să-și bată joc? adică e atâta diferență de ani intre noi...

Răspuns Câştigător
| Alcyon a răspuns:

Cauta-ti un baiat apropiat de varsta ta. Un barbat la 26 de ani are alte asteptari de la o relatie: familie, copii etc.(ma refer la un barbat serios, nu la pedofili si tot soiul de ciudati cu intentii dubioase). Barbatii de 25+ care umbla dupa pustoaice, in general nu vor decat un singur lucru: sex. Femeile de varsta lor ii resping din anumite motive, si atunci isi incearca norocul cu pustoaice, deoarece se gandesc ca-s mai naive si n-au atatea pretentii. Fii foarte atenta cu tipul ala.

5 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Astea sunt prostii, nu prea gândește ăla! Nu cred că părinții tăi sunt de acord.

| ombladon a răspuns:

Daca aveai tu 25 si el 36 poate era altceva, dar asa, mi se pare exagerat.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Na,nu stiu ce sa zic.Tocmai ce patisi de curand ceva de genu.
Tot varsta ta o avea.I-am zis finut sa caute pe cineva de varsta ei..ma simteam aiurea(nu din cauza ei).

Ideea e ca si in cazul tau mai bine cauti pe cineva mai apropiat de varsta ta. Tipul e din alta generatie, alta mentalitate, etc