Esti la inceputul drumului vietii de ce sa te intereseze pe tine ce spun alti fa ce vrei e viata ta, prin experienta daca inveti ceva e fb asta e important sa inveti ceva din aceste experiente sa le aplici in prezent
Aproximativ 7 băieți? Câți au fost, 6 băieți întregi și unul pe sfert?
I-ai încercat pe toți...și ai făcut o faptă bună.
Nu cred, atata timp cat iti place foarte mult baiatul asta. Este ok si este foarte bine ca ai pus capat celeilalte relatii din timp.
De ce nu :-P. Daca tu crezi ca asa iti e bine treba ta .Dar sa schimbi iubitii ca pe sosete -totusi e cam aiurea! Cred ca re trebuii sa te gandesti si tu la lucruri serioase -zic eu.Dar la 16 ani nu stiu daca stii tu ce e aia o relatie stabila si serioasa fara a-ti mai fugii ochii dupa toti Doritori sau Vanatorii de Fetie!:-P
Nu mia te complexa atata si lasa raspunsurile unora care sunt inchise la minte, tu acum esti la inceput si trebuie sa inveti ce si cum, apreciez faptul ca nu ai facut sex cu nici unul si continua sa prospectezi deoarece numai asa iti dai seama cum sta cu iubirea in zilele noastre. Cele cu mintea incuiata, de pe acest site, vad in primul venit primul servit si de ala tin cu dintii pana la adanci batraneti, sti de ce? sunt mult mai complexate decat tine, "aoleuu sa rman fata marea nemaritata" )) dar nici cu tineretea ne traita tot asa pana pe la 25-27 de ani daca nu chiar 30 de ani pana esti sigura pe tine, ca ai un viitor asigurat, felicitari
Conteaza sa faci ce iti place fara sa iti fie frica ca vei fi judecat, vei fi jucat chiar daca ti-e frica sau nu. Toate cele bune.
De ce sa o fi facut de oaie? Inafara ca te-ai luat tot cu primul care a iesit in drum altceva nu poate fi gresit.
Nu cred ca ai "facut-o de oaie" daca tu te-ai simtit atrasa de el si reciproc, dar parerea mea e ca atunci cand intri intr-o relatie nu trebuie sa conteze numai atractia fizica, ci si alte lucruri. Parerea mea. Dar ai grija sa nu fie doar un inlocuitor ca sa il uiti pe fostul.