Tremura pentru pentru ca cel mai probabil nu a reusit sa scape de masturbare, ceea ce e naspa. Daca te asteapta sa o faca luptand cu el! A tremurat pentru ca s-a gandit la trupul tau, si sa auto excitat, si asta pentru ca isi lasa frau liber gandurilor rele. Pune l sa lupte! Sa te vrea pentru suflet, trupul oricum il ai.Adica sa isi extompeze gandurile rele care LE LASA sa patrunda in cap si in suflet.Cautativa un duhovnic, si stie ce sa ii spuna si lui si tie ce trebuie sa faci ca sa il ai toata viata, nu doar cat ai trupul frumos. O sa reziste! Si tu cu el pana va hotarati amandoi ca sunteti pregatiti pentru pasul juramantului suprem, apoi have funn and kids.Nu am intereseaza funda.E importanta informatia pentru tine
Vrea să faceti sex. Ce nu intelegi?
Hormonii lui sunt deja dati peste cap. Te-a asteptat destul.
Depinde de tine daca vrei sa il scapi de starea pe care o are.
De unde sa știu eu? Nu sunt experimentata..Multumesc de răspuns!
Esti sigura ca tremura din cauze sexuale? Chiar daca nu faceti nimic puteti comunica.
Tu nu ești atrasă de el fizic și doar profiți de timpul lui, băiatul e virgin și va suferi că prostu iar tu o vei face cu un badboy după câteva zile
Dmn
Nu mai este virgin stai liniștit, și eu nu profit de timpul lui ca nu am de ce, dacă tu ai făcut asta nu înseamnă ca toți si toate si o trage cu cine apuca!
Îți garantez că îl vei insela
"iubitul meu...stăteam cu el in pat și a început sa tremure și habar N am de ce, îmi spune cineva? "
poate a avut vreun gâlci, vreun cârcel sau vreun atac de ceva...că tot e la modă să ai atacuri de tot felul
Buna.Cred ca ti-ai raspuns singura la intrebare. Spune-i prietenului tau ca exista masturbarea.
A inceput sa tremure de la marile emoții pe care le-a avut când a stat lângă tine.