| Alinutza_8819 a întrebat:

vreau sa renunt la persoana iubita, care deja fosta lui iubita vrea sa se impace cu elcryingce sa fac sa ma despart d el sau sa lupt pentru persoana iubita

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intai trebuie sa-l intrebi si pe el ce vrea si ce simte, te vrea pe tine sau tot pe ea... o relatie devine mai stabila cand se comunica direct si se spune ce simte fiecare, poate el te vrea pe tine nu pe ea ce faci ii dai papuci si dupa aia suferiti amandoi? nu ai nimic de pierdut. vorbeste cu el

14 răspunsuri:
| madalinutza a răspuns:

Buna
aici si el trebuie sa faca o alegerehee hee
daca vrea sa ramana cu tine sau sa se intoarca la fosta.
trebuie sa-l intrebi
si sa vezi ce simte...
daca vezi ca merita si il iubesti mult, atunci lupta pentru elhappy
iti tin pumniibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa inveti sa scrii.

| Damian a răspuns:

Da cu zaru... tu asa usor renunti la tot in viata? Pai pe viitor o sa ai mari probleme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu merita, cauta-ti unul mai bun

| Razvan a răspuns:

De ce zici? Ce are tipa aia si nu ai tu? O cupa in plus la sutien si un gol in creier? Lupta.Nu cu pumnii, cu aia stiu toti.Cu minteawinking

| Georgiana21 a răspuns:

Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să înveţi să scrii corect.
"Care deja fosta lui iubită vrea să se împace cu el"?
Nici Google Translate nu ţi-ar traduce atât de prost o propoziţie.

| Alexandru_8107 a răspuns:

Tu esti singura, care poate lua o hotarare care sa-ti fie buna!

| Ririru a răspuns:

Buna.
Sa`l intrebi pe el cu frumosu` pe care dintre voi o prefera.
Daca spune ca pe ea, da`i papucii. Daca spune ca pe tine, lupta ca aia sa nu ti`l iawinking. Daca spune "nu stiu", incearca sa lupti...cateva zile, daca nu da roade da`i papucii.

| clauss a răspuns:

Alinutza daca il iubesti cu adevarat, lupta

| TąNyą a răspuns:

Dacă-l iubeşti şi şti că şi el te iubeşte luptă tongue

FantaSZy.

| nutz a răspuns:

Sa lupti, daca merita daca nu next...

| alexa_4370 a răspuns:

Vorbesti cu el, vezi pe cine ar vrea mai mult.
Daca te vrea pe tine eu zic sa lupti pentru el happy

| Floreenofficial a răspuns:

Daca o sa faci asa mereu o sa ii pierzi pe toti. ce daca fosta il vrea inapoi? l-a pierdut.sa fie sanatoasa.acu e tau.

| Alinutza_8819 explică:

El mi-a aratat ca ma iubeste. dar fosta se baga in relatia noastra.Si am auzit acum ca au vorbit si la telefon.Si l-am intrebat tu cu cine vrei sa ramai si el mi-a zis ca atata timp cat am renuntat la ea si m-am combinat cu tine si sunt cu tine de 5 luni tu crezi ca as mai vrea sa ma intorc la eastraight face. Si nu-s am inceput sa nu mai am incredere in el, si mi-e frica asta sa nul indeparteze de mine.Totusi eu o sa lupt pentru el pentru cal iubesc si stiu ca si el ma iubeste:Xdar vrea sa nu se mai bage fosta lui iubitacryingam stat si cu ea de vorba dar degeaba crying