anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

. Buna.
vreau sa spun.ca ma simt atat de singura desi am prietene, prieteni. dar. cand ma uit la un baiat care imi place intotdeauna imi fac sperante cu el degeaba.ca se dovedeste apoi ca nu iese nimica.sunt satula de situatia asta.eu sunt genu de persoana foarte sensibila.si sufar enorm.mai ales cand vad ca acea persoana dupa care ma uit eu incearca sa ma evite atunci cand afla ca il plac.sau nu ma mai baga in seama...offf...nu mai stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| babygyrl a răspuns:

Asa si eu, vad un baiat imi fac iluzii ma gandesc cum ar fi sa fiu cu el si tot visu se spulbera deodata. Asa e viata. Trec peste nu am ce face.Pastreaza un pic de mister, nu ii spune din prima vezi ca imi place de tine si etc. Tinel in suspans, poate vei reusi ceva, si inca ceva nu pune pe altcineva sa il intrebe daca vrea sa fie cu tine, nu tine asta la toti baietii o stiu din propria experienta. Cel mai bine vorbesti tu cu el, si ii spui pe parcurs ca iti place de el. Sper ca te-am ajutat. Pa

3 răspunsuri:
| miumiu a răspuns:

Pur si simplu nu ai gasit persoana potrivita, baietii se plang ca nu inteleg fetele, dar ei sunt cele mai mari enigme!
Daca iti place un baiat nu eu arata imediat, incearca sa emani putin mister si romantism, nu incerca cu fite sau sinceritate fara al cunoaste prea bine.Ar fi bine si daca vreo prietena de ata lar cunoaste pe X si iar da detalii picante despre tine, numa pentru a-l face curios---bye

| Libelle a răspuns:

Buna! daaaaa.este oribil de groaza sa vezi ca baiatul de care iti place este dezinteresat de tine. nu pot sa iti pun sa fii tare si alte chestii, pentru ca din cunostinta de cauza stiu ca iti este imposibil. timpul le vindeca pe toate si poate cu timpul o sa isi dea seama ce pierde...deocamdata nu ai ce face pentru ca dragoste cu sila nu se poate -adevaru`i,

| SweetPrinces a răspuns:

Daca ai de ales intre suflet si frumos, alege sufletu pentru ca, invinge orce frumusete happy pai daca nu te baga in seama o fi unu de ala cu figuri in cap increzut nu suport persoanele astea mai bine renunta mno poate ca nu ii place de tine poate lui ii place alta fata nu ai de unde sa stii ce are in cap sau in inimahappy