Verry hard.dc ai mai stat cu fete daca iti plac baietii? Eu zic sa incerci sa gasesti pe cineva pe gustul tau pentru ca sunt baieti gay si ce sa iti mai zic, atentie pe viitor sa nu mai faci fetele sa sufere ca uneori din disperare esti dispus sa faci o nebunie si apoi ai sa le ai pe constiinta.
Ai gresit cand ai stat cu o fata daca stiai ca esti gay, poate fata aia sufera nu-i frumos cea ce ai facut, sunt baieti gay, bi destui pentru tine daca simteai ca nu te atrag aiurea, ce sa faci sa-i spui adevarul asta sa faci
Ma Crezi ca acea fata Mi-a spus asa in gluma sau poat chiar asta credde caa daca ara afla ca sunt si gay pe ea n-ar intresa-o numai sa fiu cu ea si atat o interesa.Eu cerd k este un pic egoista daca gandeste asa dar in fine chestia este inca n-am gasit o persoana de acelasi sex cu mine nu stiu dar eu pur si simplu nu-i gasesc. Unde ar trebiu sa caut eu sunt din Sibiu
Bine in primul rand rezolva cu gramatica.In al doilea rand ai gresit cand ai stat cu fata daca stiai ca esti gay, poate chiar fata suferea.Sa stii ca nu-i frumos ceea ce ai facut, dupa mine mi se pare ciudat ca un om sa fie gay...este foarte ciudat