Cred ca vrea sa fie cu tine.Dar daca nu o sa te bagi mai mult in sufletzelu lui o sa-l pierzi.Pt ca din cate mi-ai zis tu se cam uita dupa prietena ta.Chiar daca nu mai e cu ea, continua sa o caute.Asta ei bine e un semn rau! Iar greseala ta e ca atunci cand vezi ca nu te suna, nu il suni nici tu.Nici macar un *** de sms nu esti in stare sa-i trimiti.Asa-i?In fine sper ca te-am ajutat. pupici
Nu e adevarat eu cred ca isi incearca norocu cu care sa stea ori cu tine ori cu ea. nu e vb aici de sentimente adev din pacate.
sfatu meu e sa nu suferi pentru cineva care tine l tine deloc isi bate joc de tine si te foloseste. gasesteti un b de trebuie care sa te iubeasca cu adevarat(mai exista si o apara si l tine) distreazate invata bine l sc ia-ti haine misto invata sa razi fate frumoasa si increzatoare si nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare. mi-am dat seama ca nimeni nu tine la tine cu adevarat acum cam toaqta lumea se foloseste. numai pune suflet la nimic sa nu suferi
Daca tea ranit odata sigur o va face si a doua oara deci vrei din nou sa treciprin ce ai trecut?
Interesanta poveste, urat din partea ta ca te-ai despartit de iubitul tau pentru prietenul lui, nu se face asa ceva, ma rog, parerea mea e ca nu e vorba de iubire aici ci de sentiment de atractie, probabil se simte singur si vrea sa fie cu cineva care sa ii tina companie pentru o vreme, acum tu sti, bafta
E un prost ...Lasa'l sunt sute ca el Nul mai baga in seama, uital cine te face odata sa suferi te va face si a 2-oara