Cel mai simplu intreaba l nu ai nimic de pierdut si daca e sentiment reciproc bafta multa
Pai daca si tie iti place del, e bine fiindk el cam asta arata... cei ce se tachineaza se atrag...asa se zice
Ceau:*
poate ca te place
ce mai astepti fugii si intreaba'l zii ca il simpatizezi i daca este reciproc bafta:X:X
Nu poti stii niciodata daca te place sau nu decat atunci cand intrii in vorba cu el. Si nu ma refer sa discuti ce note aveti sau ce aveti de facut pe maine. Incearca sa ii induci sentimentul de placere, incearca sa ii raspunzi si tu frumos la acele simple certuri si saluturi. Asa o sa fiti mai apropiati. Iar daca el o sa vorbeasca cu tine inseamna ca te place si daca nu este in stare sa te scoata la un suc inseamna ca este timid. Si atunci ar fi cazul sa ii spui ca prietenele tale nu pot iesii afara si ca vrei sa iesi in oras si nu ai cu cine. Atunci presupun ca o sa iti spuna ca iese el cu tine. Si asa o sa aveti parte de zile fericite.
Eu spun sa il intrebi, si eu am fost in cazul tau pana l-am intrebat si el a spus da.Nu ai nimic de pierdut
Am patit si eu ceva d genu... poate te place(asa era in cazul meu, thmne), vezi poate u acum nu simti nimic pentru el... dar cu timpul va apropiati si ajungi sa simti ceva(din proprie experienta)