Sentimentele sunt totul. Daca nu-ti iubesti partenerul (si invers), n-o sa fie mare branza. Mai ales ca femeile la debutul vietii sexuale cam au probleme cu atingerea orgasmului. Durerea nu e mare lucru (trece si uiti de ea). Problema o reprezinta alte lucruri, care din pacate vor fi permanente: posibilitatea ca prezervativul sa se rupa sau sa alunece, metode contraceptive ce esueaza, pilule de dupa ce dau dereglari hormonale, anumite afectiuni ginecologice etc.
Nu ai de ce sa te temi. lasa totul liber, nu te gandii la teama. durere, frica..simte toata placerea si vei trece peste moment, cati ani ai?
Important e sa te simti pregatita, si sa simti ca cel cu, care incepi este potrivit.Nu te va ajuta cu nimic ca el sa zica la toata scoala a doua zi.Citeste mai multe site-uri despre asta, care sa te ajute.Baietii pot pacali usor fetele in acele momente, spunandu-le diferite minciuni, pe care ele le cred.Foloseste prezervativul.Nimic nu e mai sigur, mai ales daca e pus cum trebuie.Baietilor le e usor sa fuga. Fetele trec apoi printr-o sarcina lunga, de aproape un an, de o nastere grea, si de o viata plina de sacrificii.Ai mare grija!
Tu ai pus " " de 2 ori la propozitia cu inceperea vietii sexuale si la fel si intr-o intrebare anterioara.
Ai facut-o inconstient, stiu, imaturitatea iti este inca litera de lege.
Vreau sa vad cum razi cand apar 2 linii pe test! Eu voi zambi