"El ma tratează foarte prost și nu prea pot sa ma despart de el știti cum este..." - cum adică nu poți? Ce, ești căsătorită, ai copii cu el? Ești doar de un an de zile cu el și se comporta așa, vrei sa pierzi și mai multi ani tratându-te astfel? Nu mai merge, despărțire și gata, e clar ca iubirea a murit, cel putin din partea lui. Te desparti și ieși cu băiatul acela cu care te-ai sărutat. Te-ai învățat cu el, te-ai obișnuit, de aia îți e greu sa te desparti, dar te vei obișnui și fără el, a trecut doar 1 an, nu lăsa să treabă mai mulți în speranța că se va schimba, pentru ca nu se va schimba, nu te mai iubește, aia e, altul.
Cum să te ajutăm? Să ne sărutăm și noi cu tine?!?
E clar că între voi nu mai merge. Desparte-te de actualul și abia apoi poți continua cu cel „nou".
Vorbește clar cu prietenul tău și dacă nu reușiți să comunicați sincer și să vă înțelegeți unul pe celălalt, atunci ar trebui să încheiați.
Iar celălalt băiat, nu știu ce să spun.
Poate e atracția ca nu te are încă, iar apoi va da înapoi, poate va fi o relație frumoasă pe viitor. încearcă totuși să nu sari de la unul la altul fără să înțelegi persoana de lângă tine și mai ales pe tine, să nu muți dragostea de la o persoană la alta ca așa am făcut și eu și crede-mă ca nu e deloc bine pentru tine.
Te desparti de actualul si vorbesti cu baiatul pe care l-ai sarutat, nu te obliga nimeni sa stai daca se comporta urat dar nu ai nici o scuza sa saruti alt baiat mai ales cand tu ne descrii ce dragoste mare simti pentru actualul, cred ca acea dragoste a existat odata dar acum e doar in capul tau, cand iubesti nu te atingi de altcineva in afara de partenerul tau, cand nu se mai poate pleci, nu inseli.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: