Eu pot zice ca am intalnit barbatul perfet, barbatul pe care toate femeile si l-ar dori. si iti voi zice ca sunt sigura ca nu ma va insela niciodata cum nici eu pe el atat timp cat ne vom iubi, respecta si vom avea o viata sexuala activa.
si sunt constienta ca barbatul perfect exisata doar pentru o singura femeie si in ochiin celorlalte probabil daca l-ar cunoaste mai bine nu este perfect, toti avem defecte si noi ni le-am acceptat. un alt punct important pentru mine a fost ca el sa aiba experienta cu femeile, sa fi iesit cu atatea incat sa aiba experienta si sa poate foace diferenta intre ele, mai pe scurt am vrut ca el sa stie sa ma aprecieze si sa fie sigur ca sunt singura lui iubire. am vut relatii cu baieti fara experienta si ma intrebam daca ei stiu cu adevarat sa aprecieze femeia de langa el.
Degeaba te straduiesti. Acest lucru se va face oarecum la intamplare. O sa conteze prima impresie. Restul problemelor (fidelitae, iubire, intelegere...) se verifica din pacate mult mai tarziu.
Cam asta ar fi idealul fiecareia, dar in viata de zi cu zi, te cam indragostesti fara sa vrei si fara sa cauti cine stie unde.
Nu cred nici eu ca ar fi in lumea un barbat 'perfect' si da ai dreptate femeile chiar isi doresc un barbat cel putin sa le inteleaga sa le protejezesi mai ales sa se simta iubite. Criteriile cam astea sunt.
Da, cam ai dreptate. Dar asa cum nu toate femeile sunt la fel, nici toti barbatii nu sunt la fel. Exemplu:o tanara de 19 ani, virgina, iesita prin cele cluburi si dicoteci, care credea ca le stie pe toate, gaseste un barbat nu prea frumos, bani deloc, casa nu, masina nu, inteligenta cat sa recunoasca culorile si sa adune 1+1(medie) iar fidelitate... avea sa afle acea fata mai tarziu cat de fidel era omu´. Si uite asa se decide fata sa isi puna pirostriile, il primeste pe om in casa, fata devine femeie si gospodina.La 5 luni apx.de la nunta, vine femeia acasa si il gaseste pe om cu o colega in pat.Raspunsul barbatului?"Nu e ceea ce pare"HA! Si uite asa femeia naiva il iarta pana faza se repeta a 5-a oara. Dupa care divort.Asta e povestea vietii mele.Acum am un prieten care ma iubeste cu adevarat, am trecut prin bune si rele impreuna(in special rele) dar am stiut sa le facem fata prin respect si intelegere reciproca.Desi mi-am jurat dupa acel capitol sa nu mai am incredere in barbati, ei bine, am incredere in loialitatea celui de langa mine.Si sincer, inca mai exista barbati iubitori, fideli si inteligenti. Poate or fi altii cu bani, al meu nu e, dar stiu acum ca si daca ar avea bani, asta nu ar schimba cu nimic relatia noastra pentru ca raspunsurile pe care le da intrebarilor mele nu fac decat sa ma convinga de valoarea omului pe care il am alaturi. Iar sanse de a fi cu alte femei are zi de zi.Doar ca nu e interesat. Spune ca il plictisesc femeile...
Florin_Ioan_Popa_1973 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: