| Ionela200 a întrebat:

vreau sa stiu parerile voastre in legatura cu acest subiect:
Tot vad fete care intreaba „ El vrea sa o facem pentru prima oara, dar eu nu stiu ce sa fac, il iubesc tare mult dar." etc.
Dar daca tu nu esti pregatita, ce faci? De exemplu el iti spune „daca nu o faci te las" atunci ce faci?
Adica daca baiatul ala te iubeste nu ar trebui sa te respecte, sa incerce sa aiba grija de tine si nu sa te oblige? Cat de tare esti dispusa sa risti pentru asa ceva? Cum ai putea tu sa te lasi pe mana unui baiat care vrea doar sex?

In concluzie cum credeti c-ar trebui sa reactioneze un baiat cand o fata ii spune ca nu este pregatita? Vreau raspunsuri serioase!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
13 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Si eu am exact aceleasi nelamuriri.
Adica, sa presupunem ca baiatul o iubeste pe fata, ii respecta decizia si nici vorba de despartire. Dar timpul trece si subiectul asta e tot mai dificil de abordat. Orice aluzie ii face pe cei doi sa reia subiectul si sa se intrebe cum o sa se termine totul. Ce te faci dupa ce trec 1, 2, 3 ani?
Ma chinui de mult timp sa aflu raspunsul la aceasta intrebare.

| Ionela200 explică (pentru DeeaMarry):

Adevarat, dar sa spunem ca fata ar vrea sa ramana virgina pana isi face nunta, ma intreb daca baiatul ar fi de acord sa o astepte, adica da el o iubeste cu adevarat atunci ar fi dispus sa o faca?

| DeeaMarry a răspuns (pentru Ionela200):

Sincer, nu cred ca ar fi posibil.
S-ar aduna prea multe frustrari, reprosuri, motive de vinovatie.
Dar de ce ar vrea fata sa astepte pana fac nunta? O relatie serioasa in cadrul careia ambii se gandesc la casatorie+varsta destul de inaintata nu ar fi oare de ajuns?
Inca ceva. Cum de nu l-ai intrebat pe el asta?

| Ionela200 explică (pentru DeeaMarry):

La mine inca nu este un „el" care sa-mi schimbe viata happy, vroiam sa stiu unele pareri, dar stiu baieti care au asteptat pana la nuntawinking

| DeeaMarry a răspuns (pentru Ionela200):

Inteleg happy.
Pai cred si eu ca e usor de asteptat pana la nunta daca aveti in jur de 22-23 de ani.
Dar daca ai 16-17 ce te faci?

| Awkesna a răspuns:

Paii ei ar trebui sa fie ca inainte, adica sa nu incerce sa se desparta de mine, asta imi da de banuit ca el a stat atata timp doar pentru sex.Ar trebui sa spuna ceva de genu : Te inteleg si te respect pentru raspunsul tau smug.

| UnknownMember a răspuns (pentru Awkesna):

Oricine spune "Te inteleg si..." ar spune o minciuna, si cele mai multe fete o stiu, doar ca le place ideea de a nu face acel lucru.

| Amiiii69 a răspuns:

Eu cred ca, daca acel baiat chiar iubeste acea fata o sa o astepte si pana la 65-70 de ani sa o faca.Doar o expresie dar in ziua de azi mai rareori gasesti exemplare din acestea.

| marya1994 a răspuns:

Pai daca o iubeste trebuie sa ii respecte decizia. Asa mi se pare normal pentru ca daca ii spune "te las daca nu vrei" inseamna ca si-a dorit doar sex si asemenea baieti nu merita!

| KarinaV a răspuns:

Raspunsul tau sa fie "Ah ok" si subiect incheiat. Daca esti cu fata in pat si pe ultima suta de metri se trezeste cu o faza gen "mai bine nu o facem acum" atunci te dai jos de pe ea, iti iei telecomanda si te uiti la tv big grin. Daca fata nu vrea, nu insista pe tema asta, insa poti sa discuti cu ea ca sa aflii care e totusi problema si de ce ii este frica ^^. Bafta

| crazy_girl a răspuns:

Un baiat care chiar tine la o fata si o iubeste ar trebui sa o astepte pana cand e ea pregatita.Dar baietii acestia sunt mai rari.Sunt unii care spun ca asteapta o fata si se duc la altele intre timp.Pana la urma nici ei nu pot sta fara.

| UnknownMember a răspuns (pentru crazy_girl):

Nimeni nu este dispus sa astepte o perioada mai mare de o luna sa zic, cand persoana iubita este in bratele tale, nu are rost sa te duci la altcineva numai in cel mai rau caz, dar fetele pot intelege gresit, ele vad durerea din timpul contactului sexual ca fiind ceva ce nimeni nu a mai indurat o "usturime" asemanatoare asemeni lor, iar dupa ce trece si se invata, cele mai multe, difere de psihic, inteleg ca nu este chiar asa de "imposibil" si daca nu ar fi facut-o, ar fi si acum cu coada intre picioare.

| UnknownMember a răspuns:

Daca o fata nu o face cu tine, nu este neaparat ca nu te place, ar putea fi si asta, dar cele mai multe nu o pot face din frica, adica din multe informatii eronate de la persoane care isi dau cu parerea sau care povestesc tot felul de intamplari care se intalnesc de 2 ori in 2 ani sau mai mult. Daca nu o face din cauza ca nu te iubeste, fa-o sa te iubeasca, daca te iubeste si ii este frica, ia-o usor, ea nu stie cum e, fa-o cu pasi mici si rari, daca tot o faci, sa-i fie pe plac, exact cum zice ea, la urma urmei, tu ai nevoie de gaura ei, ea e sefa!