| Justme79 a întrebat:

Buna, vreau sa stiu si eu cum este posibil ca toti minorii sa aiba permis aici pe acest site si sa vorbeasca deschis despre orice si mai ales ca se masturbeaza si cat o au de mare laughing) deci sincer nu mi se pare normal. Am nepotelul de varsta lor si copilul acela nu stie decat desene animate si jocuri si aici vad contrariul. Am rugamintea daca se poate sa nu li se mai permita atata timp cand sunt minori daca se poate...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e lumea virtuala, minorii fac prostii online. Si sunt numai minori, asemenea siteuri de socializare sunt pline cu minori, care incep sa faca urat cand cineva este cu vreo 10 ani deasupra varstei lor. Mi s-a intamplat, nu eram asa batrana, abia trecusem de 20, si m-am simtit prost ca nu am vazut pe nimeni care sa fie macar de varsta mea. (Nu pe acest site). Macar unii mai isi recunosc varsta.
Mai sunt cauza si parintii care isi imping copiii, sau ii lasa liberi. (cu atatea tentatii publice) Parintii din zilele de azi, sunt cam nepasatori de vietile copiilor lor.

49 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Este permis, atât timp cât există această libertate de înscriere. Referitor la întrebările puse, trebuie privit dincolo de întrebare!
Nu cumva sunt copii "diasporei" lăsați în grija vreunei rude, bunici, care i-au scăpat din mâini? Astfel neavând cu cine să discute astfel de situații, întreabă aici.
Iar, referitor la fetele care acceptă raporturi sexuale la vârste fragede, multe cedează din curiozitate, lipsa părinților, chiar dacă locuiesc cu ei, dar nu îi interesează ce face fata lor!
Așa că doamnă, nu copii, site-ul, trebuie condamnați pentru acele întrebări, ci PĂRINȚII lor, absenți din viața și educația lor!

| Marius22222222222 a răspuns:

Nu ai sa vezi cat ai trai ass ceva. Nimeni nu iti pune nepotelu sa vada ce e aici. Am si eu nepoti unu de 14 si nepoata de 13. Da fiecare isi vede de treaba

| Celcestietot a răspuns:

Buna! Ar putea sa vorbeasca cat timp o fac cu bun simt, ca dupa isi pot lua ban temporar sau permanent daca este cazul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam asta e educația generației pampers, asta nu e nimic sa îi vezi prin tramvaie cum se comporta și cum înjură sa nu mai zic că mulți se și tripeaza.

| Justme79 explică (pentru Marius22222222222):

Nu ai înțeles întrebarea tinere happy nepoțelul meu nu intra aici ...am zis că este de vârstă apropiată in fine nu contează era doar o întrebare

| Justme79 explică (pentru romeo78):

Posibil sa fie și așa cum spui tu dar totuși mi se pare deplasat ...in fine era doar o simpla întrebare

| Justme79 explică (pentru Celcestietot):

Buna nu știu ce să spun dar mi se pare ieșit din comun Copiii la 10-13 anii maxim să spună că se masturbează și alții să pună întrebări gen daca îmi beau sperma are ceva sau de ce o am mica și curbata laughing) hai mai pe bune sincer sunt pe treaba lor

| Nemessys a răspuns (pentru Justme79):

Eu zic sa nu te mai amesteci tu in educatia nepotilor tai. Lasa-i pe parintii lor sa-si faca treaba.

| Dalmore a răspuns:

Așa crezi tu laughing stai liniștită că știe mai multe decât tine.

| Justme79 explică (pentru anonim_4396):

Sincer nu știu ce să spun că nu am mai văzut așa ceva până aici pe acest site pe cuvânt laughing)

| Marius22222222222 a răspuns (pentru Justme79):

Totusi cu ce te deranjeaza? Chiar si pentru alti copii sunt tot felul de categorii TPU.

| Justme79 explică (pentru Nemessys):

Alooo una vorbim și alta zicemlaughing) sunt copii care știu doar joaca, desene animate și jocuri asta incercam sa scot in evidență nu despre educația nepoțelului meu era vorba aici și doar făceam referință că și el este de aproape aceași vârstă că și iei in fine mersi de răspuns happy

| Justme79 explică (pentru Dalmore):

Să ști că da happy

Si la varsta lor au habar de ceva educatie sexuala?

| Justme79 explică (pentru Marius22222222222):

Nu mă deranjează pur și simplu e prima data când văd că se permite minorilor să folosească un site gen aceasta și nimic mai mult

| Marius22222222222 a răspuns (pentru Justme79):

Aaa bun venit

Daca tu ai avea un copil minor si presupunem că nu ști ce face in timpul lui liberlaughing) ca să mă explic așa ...gen se masturbeaza sau își bea sperma din curiozitate laughing) ce ai face daca ai descoperi așa ceva el fiind doar un copil de 10-13 anii l ai felicita bravo tati hai sa te duc și la fete acum laughing) ceva gen...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Justme79):

Da uneori ma mir și eu cum unii/unele își doresc relații la 11 ani și cică mai sunt și depresivi că nu și-au găsit perechea da ei nu au nici par la puta și vor să apere patria.noi la 20-25 ne uitam la desene și ei la 10 vor relații. copii din ziua de azi sunt obraznici și needucați s-au schimbat mult vremurile nu mai e ce era. Rușinea, respectul, educația, cei 7 ani lipsesc cu desăvârșire dar nu doar la copii și la adulți, din păcate așa stau lucrurile.pai întreabă de penis fiindcă se uita prea mult la xxx in loc sa învețe să citească să iasă afară să se joace

Îmi pare rau că nu îți pot evalua mesajul nu îmi permit încă pentru că sunt junior happy dar Mulțumesc frumos pentru răspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Justme79):

Sa fi iubita.

Imi pare rau pentru tine daca tu iei intrebarile alea in serios si crezi ca ce scriu trollii aia in intrebari, aia fac.
Si eu daca as avea un copil care s-ar masturba, nu as avea nimic impotriva, deoarece e un lucru perfect normal. Poti sa-ti lauzi tu nepotii cat i-ai lauda, dar tot nu stii ce fac cand sunt in intimitatea lor. Una e ambalajul si alta e produsul.

O seară frumoasă happy

Nu este vorba aici de mine sau de X și vorbesc modul general ....Copii minori asta incerc sa scot în evidență nu altceva eu poate sunt trăită sub pământ și nu am știut până acum happy in fine numai contează mă repet era doar o simpla întrebare ...soo le't be hapy no matter what other say!

| Celcestietot a răspuns (pentru Justme79):

Stiu ce spui, dar asa sunt multi copiii, nu prea este ceva de facut big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tovarășa Alina, exagerați. Eu zic contrariul, sunt minori care pun anumite întrebări pe acest site și au doar de învățat.
Acum depinde la ce te referi tu când spui minori, dacă te referi la 14+ nu prea înțeleg ce ți se pare ciudat, mai ales că întrebările cu adevărat ciudate despre sex ajung de la majori pe-aci.

| AndreiMSV a răspuns:

Nepotul tău știe mai multe decât crezi tu că știe. Chiar dacă se uită la desene animate tot o știe pe a 2-a Elsa. day dreaming

| romeo78 a răspuns (pentru Justme79):

Ce vi se pare deplasat? Că am spus un adevăr dureros? Sau nu ați văzut, auzit în nici un reportaj despre copii "diasporei", copii ai căror părinți sunt plecați în străinătate, le trimit bani, diverse cadouri, dar au uitat că un copil are nevoie și de părinți alături de ei!
Sau părinții absenți care nu îi interesează ce face copilul lui.
Căci, ca doi copii să întrețină raporturi sexuale, au nevoie de un apartament gol, fără adulți.
Iar, faptul că vă țineți nepoții din scurt, iarăși nu este bine, căci după liceu le va fi foarte greu să se adapteze la viața reală!
Un pic de libertate, dialoguri despre teme mai sensibile, le-ar face bine! Sunteți generația decrețeilor cu cheia de gât.

| Justme79 explică (pentru AndreiMSV):

O să șterg întrebarea nimeni nu a înțeles nimic laughing) să moară kiki

Ți se pare normal ca la 13 anii să spuna că s-a masturbat și după a băut sperma ca să vadă ce gust are laughing) tovarășul unde dracu trăim sub pământ mă repet am zis că nepoțelul meu este inca un copil la fel ca și respectivi copii și cam atât...