| Adyna_2391 a întrebat:

vreau sa va cer o parere:credeti ca o relatie cu un baiat de varsta ta e de durata? Eu stau cu un baiat de varsta mea si mi-e foarte frica, ca o sa pun suflet si apoi o sa raman,, cu buza umflata" tinand cont ca eu gandesc mult mai matur decat el.Va multumesc pentru sfaturi

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, intr-o relatie nu conteaza varsta, poate sa fie baiatul de aceeasi varsta cu tine, mai mare, sau chiar mai mic, oricati ani ar avea, exista sansa sa fie o relatie de durata si oricati ani ar avea el, poti ramane cu buza umflata, cum spui tu. Poti sa fii cu unu mai mare ca pare foarte matur si sa te inseli in privinta lui.Fiecare persoana e diferita si daca tu gandesti mai matur decat el, nu inseamna ca el te va lasa sau isi va bate joc, depinde de felul lui de a fi si nu neaparat de varsta lui.Sa nu crezi ca daca e de varsta ta si pare mai imatur, sa nu crezi ca nu e capabil sa aiba o relatie de durata, sa ca nu e capabil sa iubeasca cu adevarat, depinde de sentimentele care le are fata de tine.In plus ca relatia sa mearga, e nevoie de 2, sa va completati reciproc.

| Razvan a răspuns:

Ah, ce bine ma simt cand vorbesc din proprie experientasmug
Un amic mereu zicea ca fetele au majoratul la 15 ani si baietii la 65 si ma indemna prieteneste sa nu ma leg la cap cu pusti de varsta mea. Dar eu ma credeam zmea(cica e femininul de la zmeu conform mie, si daca eu zic ca asa e, apoi inseamna ca asa e) si am zis sa incerc.Frumos la inceput, pana m-am plictisit de imaturitatea lui, de dovezile lui copilaresti de iubire si implicit, de tot ce reprezenta el. Mi-am invatat lectiano talking

| danielagoldica a răspuns:

Pai si tu ce vrei sa incheie contract cu tine ca te ia de nevasta!

| georgesur a răspuns:

Care e virsta? Ce intelegi prin "stau cu un baiat de virsta mea"?

| Biscotte a răspuns:

Poi nu stiu cesa iti zic. De exemplu eu cu prietenul meu avem aceeasi varsta si avem aproape 2 ani de cand suntem impreuna.
Nu stiu daca si in cazul tau va fi de lunga durata, acum depinde si de el.

| M_2100 a răspuns:

Depinde -> fie de varsta-> fie de baiatbig grin... Exista baieti care sunt foarte OK, si exista baieti care gandesc ca la 5 ani sau care stau cu tine doar de fanteziebig grin

| blackheart_7043 a răspuns:

Da, eu cred ca este. Vorbeste cu el, vezi ce are in cap, ce-i place sa faca, daca vrea o relatie seriosa.