Weell, bărbații sunt foarte orgolioși. I mean, orgolioși, orgolioși... chiar și cu partenerele de viață au probleme în controlarea ego-ului care dă pe lângă. Știm toți asta. Dacă erați certați și totuși când a văzut că ai o problemă a venit la tine să te consoleze = și-a călcat pe orgoliu. => da, îi pasă de tine; da, ține la tine.
Dacă ține la tine ca la o amică sau ca la o eventuală iubită, doar tu poți afla, și ai cea mai grozavă ocazie acum în excursie. Dacă se mai și amețește / îmbată, o să ți le spună pe față... omul la băutură e sincer.
Serios vorbind, cred că ai șanse mari să fii cu el, doar că în genere băieții se hotărăsc greu, și așteaptă probabil să îi dai și tu de înțeles că vrei ceva. Arată-i în excursie. Oricum, pariez că vă întoarceți ca un cuplu.
Un mic sfat: nu te mai supăra din nimicuri. Glumele pe care ți le face sunt total inocente. Ar trebui să te simți flatată că își permite să vorbească cu tine într-un mod în care nu o face cu orice altă fată. Atâta timp cât nu te jignește, răspunde-i la glume și la tachinări, astea sunt sarea și piperul unei relații.
Multă baftă!
Daca sta langa blocul/casa ta ai putea sa i'o spui la bal,, poate chiar si mai devreme ai putea sa incerci, Avand in vedere ca tine la tine. E naspa faza...ca iti da de inteles, multe din cate ai zis mai sus
Ai putea sa-l intrebi daca vrea sa fie cu tine in acea excursie , ii zici ceva gen ca asa ca fun .Si eu sunt tot a 8-a si in ultima excursie m-a intrebat o fata daca vreau sa fiu cu ea in acea excursie, entuziasmat, chiar daca nu prea imi placea fata i-am zis ca da, pentru ca e de gasca si m-as fi simtit bine cu ea! Vezi, doar fun, fara obligatii xD.
Hmmm... nu te supara, nu prea cred ca te place ca iubita, ci mai mult ca prietena, ca amica de distractii...
cat despre excursie, HAVE FUN!
HappynewCenusa întreabă: