".E ca si cum ar fi trecut vreo 6 luni, nu 3" mai bine zis 6 ani nu luni . Cat despre restul, omul avea probleme de aia nu a venit la tine, plus ca o apendicita nu e mare branza. Daca erai pe moarte mai intelgeeam. Daca nu avea probleme, ar fi venit oricum sa te vada, asta e clar, dar vorba aia " imi e mila de tine dar mai mult de mine ". Nu pare un baiat rau sau nenorocit cum sunt altii. Plus ca te-a cautat mult atunci 2 3 zile, crede-ma ca altii nu ar fi facut asta. E clar ca te place, ce naiba mai vrei? Sa te arunci in fata masinii si sa te opreasca?
Ce-i drept ieri a reusit sa isi rezolve o mare parte din probleme si deja s-a vazut schimbarea....Ma oftica in schimb ca atunci cand e prietenul lui de fata vrea sa para smardoi in fata mea Si cand sunt doar eu cu el zici ca e mielusel Dar il inteleg, e oarecum penibil sa iti exprimi iubirea cand e de fata vreun prieten sau ceva de genul.Multumesc mult de raspuns, funda
"Si cand sunt doar eu cu el zici ca e mielusel " am observat chestia asta la multi baieti, si mai ales la fetele mai "ale dracu". cu alti sunt altfel cu iubitul / a altfel. Ciudat e ca la multi chiar place chestia asta. Ce zice " eu sunt mai special de aia se poarta mai aparte cu mine". Ciudat, dar asta e lumea
Esti tanara esti la varsta; a care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri, relatia s-a incheiat gata, treci mai departe. PS: mare greseala ca ai plecat de la apartamentul amicului, a fost o distractie pe cinste
Eu spun ca tine la tine.In general baietii sun foarte orgoliosi si inseamna ceva faptul ca a venit dupa tine si te-a cautat de doua ori.Continua relatia si fii alaturi de el daca are probleme.In cazul in care dupa cateva saptamani observi ca ramane la acelasi obicei si nu se mai comporta la fel cu tine ca la inceput, spune-i asta si intreaba-l care este cauza.Deocamdata sprijina-l, deoarece si eu cand am probleme ma inchid si nu mai sunt aceeasi persoana, insa cand imi trece totul revine la normal.
Eu chiar cred ca tine la tine. Adica mi se pare o poveste destul de frumoasa intre voi. Nu ar trebui sa il lasi acum mai ales daca ai spus ca are probleme grave. Fii alaturi de el si va aprecia asta. Dar daca intinde coarda prea mult s-ar putea sa se rupe. Fii cu bagare de seama. Nu te cunosc si nu pot sa iti spun mai mult dar incearca sa ramai importanta in viata lui atata timp cat te apreciaza. Chiar as vrea sa te ajut dar nu sunt prea buna la asta...