Pana acum nu ai dat nici un motiv pentru care sa cred ca nu te place sau tine la tine. Ai spus chiar tu ca este atent, este interesat de tine, te strange puternic si drag in brate, are grija de tine. Exista ceva care consideri c-ar trebui sa mai faca si n-o face? Ca sfat iti spun sa te bucuri de momentele acestea, de timpul petrecut cu el, de sclipirea pe care i-o cauzezi si de toate imbratisarile lui!
Mersiiiiiiiiiii foarte mult :*
Cu placere .
Eu zic sa stai linistita.baiatul te iubeste. ce alta dovada de dragoste mai vrei, scumpo? orice fata si-ar dori ca iubitul ei sa faca ce face al tau, sa se comporte ca el.prietenul meu este exact ca al tau.aceleasi lucruri le face si crede-ma ca ma iubeste foarte mult.stiu asta.asa ca tine-l cat mai aproape de tine.esti printre acele fete norocoase, pentru ca in ziua de azi rar mai gasesti asa baieti. iubeste-l si tu pe el la fel de mult(in caz ca nu o faci)si vei vedea ca impreuna veti fi foarte fericiti si puteti trece peste orice obstacol.
Iti multumesc foarte mult >
Nu ai pentru ce.:*
Mereu imi spune ca ma iubeste, si ca tine la mine...si avem 3 luni impreuna..Si ca ii e dor de mine de fiecare data cand nu ma vede.