Buna
eu zic ca nu trebuie sa renunti in primul rand convinge-ti tatal ca esti destul de mare si de "responsabila" sa ai un prieten sau daca nu vrea sa te asculte rog-o pe mama ta sa vb cu el...
in ceea ce priveste baiatul daca va intelegeti si stii ca te iubeste cu adevarat dc sa renunti la el? mai rar gasesti baieti care sa iubeasca cu adevarat fete cu 7-8 mai mici ca ei. Poate daca il pierzi pe el nu vei mai gasi altul la fel.
E alegerea ta totusi eu zic ca ar trebui sa ramai cu el
Da' tu trebuie neapărat să-o dai raportul tatălui tău, mai ales că ştii că-i dificil şi mai ales dacă tu ai grijă şi nu păţeşti nimic rău?!
Deşi pe site-ul ăsta se spune că nu există strict relaţie de amiceţie între o fată şi un băiat, ei bine eu am o prietenă foarte bună şi ea a avut primul prieten la 14 ani, prietenul ei având 24.
Pe ea n-o deranja asta şi eu atunci i-am zis că totuşi e cam mare pentru ea.
Şi-a început viaţa sexuală cu el la 14 ani şi jumătate şi a stat cu el până când ea avea cam 16 şi ceva când ăla s-a mutat definitv în alt colţ al României.
Şi, deşi eu am tot tărăgănat-o o perioadă cu asta cu "diferenţa de vârstă" se pare că totuşi a mers în pofida a ceea ce credeam eu deşi eu îl cunoşteam bine şi pe ăla şi pe ea din contexte sociale diferite.
Prin urmare, consider că nu trebuie să laşi pe nimeni să-ţi dicteze viaţa şi, atâta vreme cât vă înţelegeţi, zău că nu văd de ce ar trebui să fii atât de deranjată de diferenţa de vârstă.
Viaţa trebuie trăită!
Salut!
Buna
E alegerea ta ce vrei sa faci eu doar pot sa iti spun ca in primul rand (cred ca stii deja) esti minora iar daca prietenul tau iti cere sa faceti sex (caci la varsta lui are alte pretenti ca unul de anii tai si sigur iti v-a cere din clipa`n clipa ca asa`s baietii) iar tatal tau afla acest lucru il poate da pe mana politiei iar el poate face inchisoare pentru asta.In al doilea rand gandeste-te ca tu trebuie mai intai sa iti termini scoala cum spune si tatal tau si apoi sa te gandesti la o familie pe cand el e destul de matur pentru asta, crezi ca te-ar astepta pe tine? Sunt multe chestii la care trebuie sa te gandesti bine.Eu nu zic ca trebuie sa te desparti de el, e alegerea ta insa gandeste-te si la consecinte si urmari si pe baza asta i-a o decizie si oricare ar fi asta sa nu uiti ca baietii mai gasesti sa nu crezi ca e singurul. Sper sa iei decizia corecta, te pup
Buna. E adevarat ca diferenta de varsta e mare, dar daca tu spui ca te iubeste si daca ti-a demonstrat asta eu zic ca nu ai de ce sa iti faci probleme.Totusi,ai grija ca el la 23 de ani are si alte nevoi, sper ca intelegi la ce ma refer, dar... daca chiar tine la tine eu cred ca va fi bine.
In legatura cu tatal tau, convinge-l si rog-o si pe mama ta sa il convinga sa te lase sa ai prieten pentru ca esti destul de responsabila ca sa poti sa ai prieten, si spune-i ca interzicandu-ti sa ai iubit va fi si mai rau.
Bafta!
Nu lasa problemele gen varsta sa va desparta. daca voi va iubiti asta e important
Daca va intelegeti bine nu renunta la el
si tatal tau chiar trebuie sa stie?
vrei sa te casatoresti cu el si tata trebuie sa iti dea acordul?
Asa era si diferenta intr mine si fostul meu prieten...si ne intelegeam minunat Eu eram copila lui si mereu avea grija de mine
si aseara ne-am despartit din cauza prostiilor
Orikum vb latinilor
CARPE DIEM...si in legatura cu tatal las-o mai moale gandeste-te ca a fost si el odata tanar
Atata timp cat prietenul tau te iubeste si tine la tine, nu conteaza diferenta de varsta...cat despre tatal tau, poti sa-l intrebi de ce nu te lasa
Sincer draga mea, ar trebui sa faci paritii prietenului tau sa il convinga pe tatal tau sa te lase acum cu el.am citit intr-o revista, desi am 11 ani, ca nu conteaza diferenta de varsta, ci dragostea dintre voi.BAFTA!
Remusopen întreabă: