Capul sus.Am avut si eu conflicte cu 2-3 colege, nu din cauza baietilor, ma rog, atata timp cat ai coloana vertebrala nu ai tu de ce sa pleci capul in fata lor.Stai linistita nu e nici primul, nici ultimul si pun pariu ca mai sunt o groza de baieti care ar da orice pentru o fata ca tine. Cat despre el...nu stiu ce sa zic ai putea sa vorbesti cu un prieten mai apropit de'al lui sa vezi ce are... asa sunt baietii, complicatii rau.Sau cine stie daca simte ceva pentru tine, nu cred ca o sa reziste si o sa-ti ceara sa va impacati.
Fruntea sus.esti o invingatoare nu o invinsa:*...succes!
Nu stiu cad de bine sunt in masura sa-ti dau un sfat dar se vede ca inca il iubesti asa ca ele o sa-ti faca in ciuda. Fa ceva daca vezi ca se combina cu ele. Vorbeste cu un prieten de incredere cu care sa te "combini" dar si el sa stie spune-i ca vrei sa te ajute. Fai in ciuda si sa mai ii ceri sfaturi ca nu sti uneori cum sa te porti cu el.Cand vezi ca prietenia merge perfect cu el, despartate si sa te vada plangand putin spunand ca tu nu poti fericita si ca nu vei fi vreodata. Daca nu merge nu stiu.
In primul rand nu trebuie sa te intereseze ce zic fetele celelalte. Sunt invidioase. Mai bine ai discuta cu el sa vezi de ce a considerat el ca e cazul sa va despartiti. Poate chiar nu te iubeste. Cat timp ati fost impreuna? Nu dramatiza.
Am discutat cu el prima data si l-am intrebat daca mai simte ceva pentru mine si a spus ca nu ca inainte. A doua zi a venit la mine am vorbit si l-am intrebat daca nu mai simti ce ai simtit pentru mine ce planuri ai.si a zis ca nu stie.atunci am zis eu."pai at ne desp" si el a zis ca nu merit sa-si bata joc de mine si ca da...cam asta a fost despartirea