| Monik_6267 a întrebat:

Vreau sa va cer si eu parerea in legatura cu urmatorul lucru: prietenul meu este vecin cu rudele mele, dar nu stiu de ce nu vrea sa afle nici parintii mei, nici rudele ca noi suntem impreuna. De asemenea, evita sa iasa in club cu mine, prefera sa iasa cu amicii lui, dar nici ei nu stiu ca noi suntem impreuna. De credeti ca face asta, oare ii este rusine cu mine, avand in vedere ca cu fosta prietena mergea in club si in oras si o prezenta si prietenilor lui? Ce alt motiv ar putea avea?(l-am intrebat de ce ne ascundem, dar a negat, a zis ca nu ne ascundem, mi se pare mie). Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Marynna a răspuns:

Sincer, nu ii inteleg nici eu comportamentul... ceea ce nu ai precizat este daca te plimba prin oras. daca mergeti impreuna prin oras, nu cred ca se ascunde de tine, poate are o frica legata de parintii tai, dar daca nu mergeti nicaieri impreuna, sunt niste semne de intrebare in legatura cu comportamentul lui. Cel mai bine ar fi sa ii mai zici, si nu numai DE CE NE ASCUNDEM, ii zici si ce ne-ai zis noua

Sper ca ti-am fost de ajutorwinkinghappy
Bafta!

13 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Nu stiu, lucru asta nu ii "coser", nu suna bine. straight face
Asta ii tipul de comportament al cuiva insurat cand iese cu amanta, esti tu amanta lui? Daca nu, atunci pune punct.

| Vizitiul a răspuns:

Am sa-ti adresez o singura intrebare: esti femeie sau carpa? Nu ma intelege eronatwinking. Daca vrei sa fii carpa, continua relatia cu el. Daca doresti sa fii femeie si sa fii respectata ca atare, rupe orice legatura cu el. Ceea ce traiti voi nu-i promitator, mai degraba se lasa cu deziluzii si nu ti-as dori. Pune punct relatiei. Bafta!

| butt3rfly16 a răspuns:

Dupa parerea mea ar da semne ca totusi i-ar fi rusine cu tine un motiv el tot are daca nici macar nu te-a prezentat prietenilor si mai ales faptul ca prefera sa iasa cu ei in club in loc sa petreaca mai mult timp alaturi de tine.Sincer ar trebui sa aveti o discutie deschisa legata de acest subiect, deoarece comportamnetul lui este frt anormal, parca te-ar tine ascunsa, sau poate ascunde ceva fata de tine.Incearca sa-i explici ca o relatie este bazata pe incredere, iubire, respect si mai ales intelegere si ar trebui sa te inteleaga si pe tine cum te simti cand el e in club cu pr si tu nu esti alaturi de el, sa se puna si el in locul tau sa vada daca ii convine situatia.Baftawinking

| Dan a răspuns:

Noroc sa ai! Poate are o problema...happy

| mihai_2762 a răspuns:

Buna.

Parerea mea ar fi sa vorbesti cu el despre chestia asta serios si sa ii dai putin timp sa se gandeasca la ce a facut si daca nu isi schimba comportamentul acesta fata de tine adica sa iasa cu tine in club, sa te prezinte prietenilor, etc. inseamna ca nu te merita.

Bafta!

| zizibela a răspuns:

Monik esti din severin? imi pari cunoscutasmug am mai vazut poza ta undevabig grin?

| LittleDreamer a răspuns:

Poate vrea doar sa te bage la el in patstraight face. Ai grija :*

| CHINEZU097 a răspuns:

Probabi o mai face si ``prosti `` si lor sti rudele tale

scuze de greseli da sunt ranga

| pisw_1405 a răspuns:

Buna! Eu cred ca se comporta asa pentru ca nu este pregatit sa te prezinte si poate ce pe fosta o prezentase pentru ca era de ceva timp impreuna.Totusi cel mai bine este sa vorbesti cu el in legatura cu asta si sa te prezinti singura, sa nu te mai ascunzi tu sa ii spui ca o sa il parasesti si daca te iubeste cu adevarat o sa faca ce zici tu.

| EleNa_7853 a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie sa ii dai papucii cat mai repEde nu stiu cum poti suporta situatia asta. Probabil ca are pe alta. oricum nu nu ar tebui sa se poarte asa daca te-ar iubi s-ar lauda la toata lumea

| roby96 a răspuns:

Si el daca te nu te baga inseama tu de ce stai cu el...cand va vad ca ca va e asa frica oh go on sa le ziceti ceva... oh go on

| DraguzaSteffy a răspuns:

Poat esti cam URATA si de aia nu te prezinta prietenilor!rolling on the floor

| DraguzaSteffy a răspuns:

Poza de la avatar e de pe NET!