| 1234567891011D a întrebat:

vreau sa va cer un sfat, sa va povestesc.Am o colega de clasa/banca care ma cam enerveaza de la inceputului anului scolar.De exemplu daca vorbesc cu o colega despre orice ea intreaba despre ce vorbim; alt exemplu daca vorbesc la telefon sau primesc un sms ma intreaba:cine e? de unde? e bogat[a]? cum are in casa?[asta m-a intrebat si pe mine cum am eu in casa]? daca pers respectiva este prietenul meu? Daca o alta prietena de-a mea mai sta cu iubitul ei? etc.Si daca ii zic cv unei colege despre ea face ca toate alea. k ma bag eu in seama ca proasta, bla bla bla. Spuneti-mi cum sa-i ii vorbesc, sa o fac sa taca si sa nu mai comenteze la adresa mea.Va multumesc. Dau funda:X:X

Răspuns Câştigător
| Tiwis123 a răspuns:

Sincer si eu am o colega asa. Dar a incetat pentru. ca am spus lucrurilor pe nume si nimeni nu mai vorbeste cu ea. Te sfatuiesc sa o iei deoparte si sa-i explici totul fara retineri. Daca nu merge cu frumosul nu o mai bagi in seama pana realizeaza ca e din cauza ca e prea bagacioasa. Funda?batting eyelashes

2 răspunsuri:
| DarkOrbitSF a răspuns:

Nu prea am inteles perfect ce ai zis tu acolo dar cel mai bine.iai zice in fata. iesi de aici sau gen alceva...ca si cum iai da papuciiFUnda!

| Ionescu1992 a răspuns:

Raspundei simplu nu e treaba ta si cu asta basta sau trateaz-o cu indiferenta asta doare cel mai tare. Funda!