| ofataoarecare a întrebat:

Buna vreau sa va intreb ceva:-(.deci...am un prieten de aproximativ 1an.ma iubeste f mult, e si mai mare ca mine si imi place la el ca nu il intereseaza sa se culce cu mine, sa faca sex cu mine.eu am 16ani. mi-a spus clar si raspicat"te astept daca e si 1, 2, 3, 5ani daca e nevoie, pentru ca te iubesc.". dar problema e alta.:el a trebuit sa se mute din oras, si vbm non-stop la tel, doar ca ne intalnim mai rar.si ce e mai grav este ca...cand il vad pe fostul (primul meu prieten) incep sa ma gandesc la el, si parca mi s-ar face dor de el.:-(si fostul a inceput sa ma si sune, ma intreaba daca sunt bine etc, si de fostul m-am despartit deoarece si el a plecat departe de mine:-( si eram nevoiti, pentru ca el a plecat in Austria si a zis ca nu se mai intoarce ca o sa isi caute de lucru acolo (e mai mare ca mine are 20ani), dar ia ca s-a intors.si parca au reinviat sentimentele:-( si vad ca si el inca tine la mine.:-( si, si fostul cand am fost cu el nu l-a interesat sexul, a zis ca si actualu. spunea mai de mult cand eram cu el, ca nu il intereseaza ca el ma iubeste pentru ceea ce sunt (cum sunt, comportament, caracter, etc) Help! voi ce ati fi facut in locu meu daca ati fi fost?

2 răspunsuri:
| alysar a răspuns:

La varsta ta e destul de usor sa reinvii sentimente pentru fostul.Eu iti dau un sfat sa-ti serveasca pe viitor:Nu te juca cu sentimentele altora.Unu ca ei daca sunt majori se gandesc de 7 ori inainte sa se culce cu tine ca esti minora, doi, detaseaza-te de amandoi si gandeste-te cu care ti-a fost mai bine sentimental si ia o decizie.Bafta

| Vizitiul a răspuns:

Il placi pe actualul, dar il placi si pe fostul? Nu ti se pare ca esti egoista? Eu zic sa lasi trecutul in urma si sa te axezi pe relatia ce o ai in prezent. Cel de langa tine nu merita sa sufere pentru ca s-a intors vechea ta iubire.