| Chachi913 a întrebat:

:* Vreau sa va întreb ceva. Faza e ca ne înțelegem bine chiar foarteeee bine love struck a spus ca ma considera sora lui mai mică puppy dog eyes si eu am spus ca îl consider fratele meu mai mare, dar la telefon azi mi-a spus ca are sa imi spună ceva important si i-am spus sa spună acum cand eram la telefon dar a spus ca nu ca vrea sa imi spună in fata. L-am întrebat despre ce e vorba si a spus ca despre mine thinking Si l-am mai întrebat daca e de bine sau de rău si a spus ca e mediu. Si vrea sa imi spună azi după scoala sad la ce sa ma astept. Am stat azi noapte cu ochii pe pereti si m-am gândit la ce vrea sa imi spun. Voi ce credeți?

Răspuns Câştigător
| PsychologyCupid a răspuns:

Serios, nu mai faceti sperante false. De unde stiti voi ce are omul sa-i spuna? Fata saraca acum se va duce cu gandul si speranta ca baiatul o sa-i declare iubirea, cand el cine stie ce ar putea sa-i spuna. Am zis si eu ca trebuie sa spun cuiva ceva "mediu" si de fapt era o veste despre acea cineva care circula pe la spatele ei. Repede au sarit toti "TE PLACE!"... Hooo, mai usor fratilor, raspunde-ti obiectiv, sa stie fata la ce sa se astepte.

Nu vreau sa iti stric starea de fericire, dar trebuie sa gandesti realist si sa accepti posibilitatea ca poate sa iti spuna orice pe planeta asta, poti ajunge acolo si el sa nu mai stie ca trebuie sa iti spuna ceva, se face ca nu stie sau cine stie. Tu asteapta-te la orice si scuza-ma daca te-am suparat. E mai bine sa stii acum decat sa suferi mai tarziu. Mult noroc happy

10 răspunsuri:
| ThisGirlHere a răspuns:

Cu siguranta te place. Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie. laughing Dar prefa-te ca nu stii..si ca nu banuiesti nimic. Fii cat mai surprinsa daca nu vrei sa se simta aiurea. Succes! happy

| DeKoniec a răspuns:

Te place cu siguranta big grin

| Anaaaaaaaa a răspuns:

Pai du-te intalnestete cu el daca crezi ca te iubeste poate a zis asa sa-ti faca o surpriza..Bafta si ai incredere in tine si in el

| h3r a răspuns:

O să ai un... iubit.
Să ne anunți și pe noi.

| Orbithh a răspuns:

Te place baii love struck.A zis faza cu mediu, asa sa te sperie un pic

| FadetoBlack a răspuns:

De ce nu puteţi voi dormi... oh go on

| Azµre a răspuns:

Te place, vrea să îți spună în față!

| Cristiann25 a răspuns:

Nu putem spune noi de ce vrea sa iti vorbeasca face 2 face dar posibil 80% sa iti spuna ca te place! asteptam sa ne spui si noua ce a avut sa iti spuna asa important incat a trebuit sa va intalniti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrea să îți spună că dorește să facă friptură din tine, iar dacă tu te vei sacrifica singură va fi mulțumit. Dar nu știe cum să facă să nu te supere, din câte spui tu, ține la (carnea din) tine.
Baftă! kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aud niște clopote de nuntă?! laughing