anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna vreau sa va intreb ceva.In ultima vreme m-am plictisit si un baiat ma tot roaga sa facem sex el are 13 iar eu tot 13 cum ar fi sa facem azi la 7 la colt cand ne intalnim.Ce credeti ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| aurora50scumpika a răspuns:

Uite-te si varsta ai, esti un copil, pune mana pe carte si lasa-te de chesti de genu, o fata decenta care vrea sa ajunga departe si sa fie o femeie minunata in viata, se gandeste sa-si piarda virginitatea pe la 18-19 ani poate chiar mai tarziu si cu un baiat adevarat care sa o respecte.tu stii ce ai sa ajungi daca accepti orice propunere? chiar nu ai initiativa,nu te lua dupa astia care spun fa-o daca esti pregatita,tu esti micuta, si ai sa ti distrugi viata, daca faci asta si mai ales la colt, thoamne, habar nu ai cat poti regreta ca ai facut asa ceva.nu a patit o eu dar am intalnit cazuri si cazuri.succes si fi cuminte

28 răspunsuri:
| AndreyG a răspuns:

Sincer mor de amuzat ce sunt cand citesc astfel de intrebari. Chiar imi place asta. la 13 ani sex din plictiseala. Hai ca iubesc Romania. rad chiar si pe site-uri serioase. Si ii da funda ( "il face castigator laughing" ) pe raspunsul pe care voia ea sa-l auda Doamne. gata zice un incult ca daca e plictisita la 13 ani sa o faca, si e tot ce-i trebuie sa actioneze. Oameni buni nu mai incercati sa indreptati tineri ca ea spre realitate. e chiar de tot rasul si nu rezolvati nimic sincer. toatea asta depind de varsta si de creier. daca n-ai cap poate tot poporul sa zbiare la tine ca nu intelegi nimic.

| katy27k a răspuns (pentru AndreyG):

Tare raspunsul...bravolaughing

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Te ai saturat de copilaria asta frumoasa?

| federerdinamo a răspuns:

Pe buneerolling on the floor? ...Eu la 13 ani mancam suc cu lingurita si tu vrei sa o faci la coltrolling on the floor). Vezi'ti de copilarie si lasa chestiile astea ca o sa ai timpwinking.

| oliviaaa a răspuns:

Doamne, vreai sa ai copilasi in burtica si mamica ta sa te alunge de acasa?
Ok fa sex cu nespalatu ala =)

| MayanMistica a răspuns (pentru oliviaaa):

Crezi ca ea e mai spalata ca el?
Acum ca o paranteza : vine fiimea azi de la scoala si incepe.Ma plictisesc, nu stiu ce sa fac.Tin sa mentionez ca si a mea are tot 13 ani. Instantaneu ma pufneste rasul, ca doar ce citisem postul asta. Ea ma intreaba foarte serios: de ce razi mama, doar pentru ca ma plictisesc?!
Nuuuu, pentru ca unele din plictiseala se gandesc sa faca sex, ii raspund eu. La 13 ani!
A ramas bietul copil pe ganduri si nu stia cum sa-si faca mai repede ceva de facut.Pana la urma a ales sa faca un tort.

| Andraanda a răspuns:

Sincer esti prea mica pentru asa ceva!happy Eu am 15 ani si nici nu-mi sta gandul la asa ceva laughing. Iti spun eu si cum au zis si ceilalti. pune burta pe carte sa ajungi ceva in viata. Si in plus corpul tau inca nu e asa bine dezvoltat pentru a face... Asta a fost parerea mea tu faci ce vrei happy

| DumiY a răspuns:

Buna!
Ar fi bine sa nu faci prostia asta daca vrei ca pe viitor sa nu te arate nimeni cu degetul.
Si alt ceva nu aveti ce sa faceti decat sa faceti sex laughing. Lasa-ti lucrul asta la o pare si mai de graba jucati-va cu mingea sau cititi o carte. Eu doar ti-am zis parerea mea insa tu faci cum vrei.

| Rooobi a răspuns:

La 13 ani pe bune? Pai poate alte fete inca n-au facut nimic si au 16 sau mai mult. Si acum serios tu nici nu sti ce faci adica serios. Stiu ca lumea in ziua de azi zice de generatia '90-2000 ca suntem depravatii si nu mai stiu eu cate. Da astia ai mici ce sa mai zici de ei.Am copiii de cls a4a-a5a pe la bloc care injura mai rau ca multi prietenii de varsta mea ( am 16 ani) pe bune vai de capu tau.

| Katy20Kaithleen a răspuns:

Fata,tu glumesti? raised eyebrows Doamne fereste, eu la 13 ani ma gandeam cum sa termin clasa a 6`a cu 10 in capat si tie iti pute` a sex?straight face Doamneeee! Distruge`ti viata pe la colturilaughing! Multa bafta fatuca nebuna!

| Issabela26 a răspuns:

Cred si sper ca e o intrebare pentru a mai rade si noi putin insa daca nu e asa, ar trebui sa stai cuminte 13 ani e o varsta mult prea mica pentru a face asa ceva!

| Stephh a răspuns:

Ce-ţi spune inima..Eu zic că n-ar trebui s-o faci fiindcă ai încă o vârstă fragedă. După 18 ani..cam aşa ..sau 17 ar fi permis s-o faci.Acum e pe riscu´ tău..sau dac-o faci..protejează´te :*

| marya1994 a răspuns:

Cu gemeni cum a ramas maymaria? Eu zic sa iti vezi de copilaria ta ca la 13 ani, vad ca ai numai sex in cap.

| Mereoleacădeusername a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-ti incepi viata sexuala pe la 16, 17, 18 ani, nu acum cand ar trebui sa te joci cu puta in nisip si sa mananci muci laughing

| adyii a răspuns:

Esti nebuna asa nu ai ce face iti strici viata cred idd meau sa vb pe mes adrianuseri

| Crisstyanos a răspuns:

Fa-o daca tot esti plictisita dar ai grija sa te protejezi happybig grin

| maymaria a răspuns (pentru Crisstyanos):

Ok te fac castigator si la 3 jumate te voi anunta cum a fost ca plec la colt unde ma voi intalni cu el si de acolo la el acasa ca parinti lui sunt plecati si e un loc perfect acolo.

| maymaria a răspuns (pentru Crisstyanos):

Crisstyanos o voi face si va voi anunta cum a fost

| BuLiNNuTsααTha a răspuns (pentru maymaria):

Doamne,fato! Esti culmea serios...oh go on Noi toti ceilalti iti dam sfaturi sa nu iti strici viata de la 13 ani, si tu? Cred ca raspunsul lui Crisstyanos este cel pe care vroiai sa-l auzi de la inceput raised eyebrows Nu inteleg de ce ai mai postat si pe TPU. Daca de la 13 ani o faci..la 15 cum va fi? Direct pe traseu?

| Crisstyanos a răspuns (pentru maymaria):

Ceeeee? fatoooo stai cuminte am glumit... wooow...frate uneori trebuie sa-mi tin gura

| katy27k a răspuns (pentru Crisstyanos):

Buna gluma astalaughing

| DieHexe a răspuns:

Nu e sfarsitu' lumii daca la 18 esti virgina!

| alysha a răspuns:

Dddddddoamne... in zilele noastre la 13 ani in loc sa se joace cu papusile se gandesc la sex. Voi chiar nu aveti parinti? treaba ta, daca vrei sa te lasi de scoala si sa te apuci de leganat, aia e. dupa ce te-ai marita sa-i povestesti sotului ce vroiai la 13 ani... si mai vreti sa nu ne arate Europa cu degetul.

| ioanaaa1998 a răspuns:

Daca aasta e metoda ta de a scapa de plictiseala, e clar. O sa regreti toata viata. Trebuie sa fie ceva special nu sa-l faci atunci cand te plictisesti si la 13 ani. Doamne fereste!

| maymaria a răspuns:

Buna m-am gandit sa-l fac castigator pe Crisstyanos va voi anunta pe la 15:15 sau 30 ca ma duc la colt ca m-ia trimis un sms sa ne intalnim

| MayanMistica a răspuns (pentru maymaria):

Vai de capul tau! 13 ani si va ganditi la sex.La pus burta pe carte sa studiati nu va duce mintea. Invata intai sa scrii corect, sa termini scoala si apoi daca iti mai ramane timp vezi ce faci si cu sexul. In loc sa-ti pierzi timpul cu idiotenii mai bine ai ajuta-o pe maica ta la anumite treburi de facut pe acasa.

| aurora50scumpika a răspuns (pentru maymaria):

Tu stii ce ai sa devi daca practici chestile astea de la varsta asta si cu oricine?

| aurora50scumpika a răspuns (pentru MayanMistica):

Bine spus! si pana la urma nu e prima fata..la 13 ani? e clar ce o sa ajunga fata asta!