| MiaChindri20 a întrebat:

Vreau să vă întreb și eu ceva. Nu am avut până acum niciun contact sexual. Am iubit de 6 luni. Acum câteva săptămâni mi-a făcut degețica și după am observat niște pete pe chiloți. Sunt șanse să nu mai fiu virgină? Și acum 4 zile l-am masturbat și și-a dat drumul. S-a șters pe mâini și pe... cu șervețele umede, și după mi-a pus iar mâna jos. De 2 zile mă doare burta, dar nu tare, și am și linia aia maro de la buric în jos, dar cred că o am dinainte. Credeți că sunt însărcinată? (Nu am chef sa fiu luată la mișto) mulțumesc, anticipat.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti insarcinata, dar nu mai esti nici virgina. E posibil sa-ti fi rupt si himenul in timpul masturbarii, dar simplul fapt ca ai fost masturbata de catre partener si l-ai masturbat se numeste contact sexual. Si primul contact sexual dezvirgineaza intotdeauna (fara legatura cu integritatea himenului)

| Emilian65 a răspuns:

Nu cred ca esti gravida.

| MiaChindri20 explică:

Brigaela, astăzi mi-a venit menstruația, dar mi-a curs puțin. De ce?

| Brigaela a răspuns (pentru MiaChindri20):

Nu stiu, dar ar trebui sa discuti cu un ginecolog. daca menstruatia era regulata si normala din toate punctele de vedere, puteai sa nu mergi la consultatie ginecologica chiar imediat, dar in situatia in care menstrautia este diferita de cele normale (chair si foarte putin), in contextul dat, ai neaparata nevoie sa mergi la ginecolog. El iti poate spune de 100 de ori mai multe lucruri decat cineva de pe internet, iar siguranta afirmatiilor lor este de 1000 de ori mai mare.

| MiaChindri20 explică:

Astăzi mi-a venit ciclul dimineață, dar mi s-a oprit pe la amiază. De ce?

| Deey_Deey_1990 a răspuns:

Ramai insarcinata doar de la punguta cu 2 bani asa ca stai linistita.