| Roxana9601 a întrebat:

Vreau sa va intreb mai ales pe voi fetelor un lucru:imaginati-va ca sunteti impreuna cu un baiat de aproximativ un an de zile iar de la un timp el incepe sa va jigneasca, voi cum ati reactiona, avand in vedere ca nu vreti sa va despartiti de el si vreti sa continuati relatia?

Răspuns Câştigător
| madyddd a răspuns:

Aici intervin mai multe, comunicarea e baza. Totusi, daca ma jigneste, automat nu ma simt bine in relatia respectiva ca prin urmare nu mi-as mai dori sa continui si as prefera sa pun capat cat mai repede. Acum nu stiu, logic zic ca asa as proceda desi nu am avut momente de genul.
Nu as accepta niciodata sa fiu jignita de omul pe care il iubesc, iubirea e atat de pura... nu-si au rostul aceste probleme.

| Demonull a răspuns (pentru madyddd):

şi tu eşti pură? întreb doar

| madyddd a răspuns (pentru Demonull):

Depinde

7 răspunsuri:
| MasterYoda a răspuns:

Ai rabdare! in curand te va trimite de unde ai venit si, eventual, iti va arde si una. aia astepti?

| neutrino a răspuns:

Asa ceva nu poate fi posibil, dar fiecare avem partenerul pe care-l meritam. Dar tu, daca nu poti iubi decat daca esti jignita, pleaca capul, multumeste-i pentru tot si asteapta linistita intreaga lui dragoste.

| sofisis a răspuns:

Schimbarile de genul asta inseamna de obicei o schimbare in viata lui. Ori are pe alta, ori nu te mai iubeste... oricum, de bine nu e si sincer as iesi din relatie mancand nori.

| Demonull a răspuns:

Heei fatooooo.pot să-mi imaginez ca sunt o fetiţăăăă? te rogggggg
Dacă eu aş fi o fetiţă frumuşică şi deşteaptă.i-aş f...ute una în cap nemernicului idiotului si porcului care mă jigneşte.l-aş apuca de ooUĂ şi l-aş strânge tare tare să mă ţină minte.şi evident i-aş da papucii.de cap.

| AliMiha a răspuns:

L-as intreba cand am fii singuri ce s-a intamplat cu el. De ce s-a schimbat, ce anume la schimbat. I-as spune ca-l iubesc si sunt putin ingrijorata de schimbarea lui fata de mine. Totul se rezolva daca oamenii discuta. Comunicarea e foarte importanta intr-o relatie. Bafta!