Fii indiferenta o perioada, mai exact ignora-l, tu raspunde-i la mesaj sau la telefon doar cand te cauta el, in rest ignora-l ceva timp sa vezi cum reactioneaza. Lasa-l pe el sa te caute mereu, dupa cum ai spus mai sus, cred ca deja tu ai facut prea multe pentru el. Lasa-l sa mai faca si el pentru tine. E greu sa ai atitudinea asta fata de el, stiu. Dar numai asa vei vedea ce simte si el cu adevarat. Daca te va intreba de ce te porti asa cu el, sa-i spui ca te-ai saturat ca el sa dea semne de viata doar cand are chef. Ori mentineti o conversatie constanta, ori vorbiti doar cand vrea el? Daca ai curaj, il poti intreba daca te vede doar ca pe o prietena, ca sa nu-ti mai faci tu fel si fel de sperante cum ca ar putea fi ceva mai mult intre voi. Fii putin rautacioasa, pune-l la punct
Lasa-l in plata Domnului, tot el se oftica?
Daca tinea macar un pic la tine, isi dadea la o parte orgoliul asta sau vorbele de genul "vorbim mai tarziu" si nu te mai cauta dupa. Probabil asteapta sa-l cauti tu. Pai eu zic sa-l lasi sa astepte mult si bine. Daca vrea ceva mai mult de la tine, sa faca un pas spre asta, nu se sa poarte asa!
Dar ar mai fi o problema :
Spune-mi, el stie sigur ce simti pentru el?
Daca nu stie ar trebui sa ii spui neaparat, sa vezi ce simte si el si sa terminati odata cu toate semnele astea de intrebare...
Daca nu stie ce simti pentru el, degeaba il ignori, poate crede ca esti suparata din alte cauze.
Daca vezi ca ignorandu-l tot nu reactioneaza, de ce nu incerci sa ii aduci la cunostinta sentimentele tale pentru el? Poate e prea incuiat si nu-si da seama!
Bună Elena.
Păăi. e cam greu. Eu cred că, ţine la tine din moment ce îţi povesteşte tot ce face. acele momente când nu-ţi răspunde poate. nu aude telefonul sau o fi alt motiv. Din moment ce ai fost lângă el, nu are cum să nu ţină la tine, dar eu zic să-l întrebi cât ţine la tine Să vezi ce zice. dacă îţi dovedeşte că ţine la tine, e ok. Dacă zice că ţine şi nu-ţi dovedeşte aici este o problemă. .
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : haha. sweex
Cauta-ti pe altcineva si vezi-i reactia... Daca are vreo urma de gelozie, daca e mai retras, mai trist, poti miza pe da (70%). Daca este exact la fel, atunci singura sansa pe care o ai cu el este de friends with benefits...
Pai, voi sunteti impreuna sau nu? sau e o incercare de a fi impreuna? intreaba-l, de obicei iti da explicatii si de ce nu raspunde la telefon? ar trebui sa i spui ce simti pentru el, poate ca nu are curajul si trebuie ajutat un pic. ar fi bine sa stati de vorba, sa aveti o mica discutie, nimanui nu i face rau
M-a intrebat o data de un fost prieten si era putin schimbat, insa de cate ori incerc sa discut cu el evita subiectul, nu da explicatii pentru perioadele cand pur si simplu nu da cate un semn de viata o saptamana, doua...dar imi spune daca nu dau niciun semn in aceasta perioada. spune ca nu ar vrea sa ma piarda niciodata totusi...de neinteles