anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va intreb si eu ceva.Menstruatia trebuia sa imi vina cam pe 29-30 iunie si acum suntem in 4 iulie si nu mi-a venit. De obicei nu imi intarzia asa de mult. Am inceput sa ma alarmez pentru ca nu stiu ce se intampla. Ce as putea sa am tinand cont de faptul ca nu am mai avut contact sexual de ceva timp, deci nu am cum sa fiu gravida? Si ce sa fac? Sa mai astept sau sa merg la doctor? Multumesc!:*

Răspuns Câştigător
| CoquineNoire a răspuns:

Daca iti intarzie cam o luna, atunci ar trebui sa mergi la doctor.
in rest, menstruatia este normal sa intarzie,de vina este stresul, anumite medicamente (antibiotice), anumite alimente etc
nu-ti mai face griji, se intampla tuturor fetelor.
sunt femei si peste 30 de ani care nu au menstruatie regulata.
bafta, papusa.

4 răspunsuri:
| adryana_6040 a răspuns:

Poate fi o dereglare hormonala.Da mai bine fa un test de sarcina.

| Diaa_8436 a răspuns:

Nici mkr nu ar trebui sa te alarmezi ce e cu atata graba pff mie trebuie sa-mi vina pe 25 si mi.a venit pe 3 :p
nu e nimk in neregula avand in vedere ca nu ai mai avut nici un contact sexual cat de curand si in plus menstruatia ink nu s.a reglat love strucklove strucklove strucklove struck

| Anutzssa a răspuns:

Mi-am facut griji degeaba. Mi-a venit happy. Oricum va multumesc pentru raspunsuri :*

| corugacatalina a răspuns:

Daca aveai menstruatie atunci cand ai avut contact sexual s-ar putea sa fii insarcinata. iti recomand sa te duci la doctor.